Trimite invitații la nuntă sub formă de hartă de comori, cu indicii, dar și cu soluție la final. Pune-le mintea pe jar invitaților tăi!

Fotografii cu mesaje personalizate de la invitați. Cum? Simplu, iei o tablă micuță, pe care invitații tăi pot scrie o urare sau pot crea o scenă interesantă pentru fotografii.

*[10 idei interesante pentru nunta ta][1]*

Fotografii cu mesaje speciale pentru cei care nu pot fi alături de voi în ziua nunții. Bunica ta este bolnavă și locuiește în celălalt capăt al țării? Arată-i că te-ai gândit la ea și fă-ți fotografii în rochia de mireasă și cu un mesaj pentru ea, scris pe o coală colorată.

Culorile pastelate nu sunt doar pentru domnișoarele de onoare, ci și pentru mire. Ajută-l să își aleagă un costum de nuanța verde mentă sau bleu, la care să asorteze un papion în culori vii.

Mesaje brodate pe rochia de mireasa și pe vesta / sacoul mirelui, pe care să le știți doar voi doi. Micul vostru secret, pe care poate îl vor descoperi doar nepoatele curioase, când îți vor proba rochia de mireasă.

[*Sfaturi pentru o nunta nonconformista*][2]

Printează un program al nunții în care să prezinți cele mai importante personaje și momentele cheie, ca într-o poveste. Toată lumea vrea să se simtă importantă, mai ales dacă au contribuit și la organizare.

O idee de mărturie prețioasă poate fi rețeta secretă a bunicii, pentru prăjitura pe care ai servit-o la finalul serii. Va fi cu siguranță foarte apreciată.

Fotografiază momentul în care voi doi -mireasa și mirele- vă vedeți prima oară în ziua cea mare.Expresia de pe fața lui va fi de milioane!

[*3 idei unice pentru nunta ta*][3]

Rostiți jurăminte spontane. Acestea vor fi sincere și pline de dragoste, chiar dacă vor fi puțin bâlbâite și rostite sugrumat de emoție.

Fotografii în fotografii: voi doi cu fotografii cu voi doi de la începutul relației voastre, când erați ”tineri și neliniștiți”. Chiar dacă v-ați schimbat, ați rămas împreună și vă iubiți ca doi adolescenți.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/10-idei-interesante-pentru-nunta-ta
[2]: https://www.miresici.ro/articole/sfaturi-pentru-nunta-nonconformista
[3]: https://www.miresici.ro/articole/3-idei-unice-pentru-nunta-ta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here