1. In momentul in care invitatii sosesc la nunta, surprinde-i intr-un instantaneu foto, facut cu ajutorul unui aparat la minut. Insarcineaza pe cineva sa plaseze apoi fotografiile in niste rame pe care le-ai pregatit la masa. O sa-i surprinzi placut!

2. Alege suporturi pentru lumanari din cristal sau ceramica si graveaza-le cu numele invitatilor. Atunci cand lumanarea o sa fie aprinsa cei dragi ai tai o sa le admire minute in sir.

3. Opteaza pentru ghivece mici, pline cu iarba cruda si aseaza in mijloc un cartonas alb imaculat, caligrafiat cu tus negru.

4. Va plac fructele? O alta idee este sa ai pe masa niste mere mari, verzi, delicioase, iar frunzele lor sa fie facute din hartie, pe care sa fie inspriptionate numele celor invitati.

5. Nunta voastra are loc vara, iar tema este una marina? Pune o foita inscriptionata in interiorul unei sticle transparente si las-o sa „naufragieze” pe masa invitatilor.

6. O alta idee nastrusnica este place cardul-acadea. Opteaza pentru acadele mari si roaga-i pe cei de la cofetarie sa le personalizeze cu numele invitatilor. Infige-le codita intr-un suport gumat. O nebunie dulce!

7. Cu un usor iz vintage, place cardul tip vedere ramane in top. Cu poza voastra pe o parte, numele invitatului pe cealalta si cu un timbru personalizat care va reprezinta, acest tip de place card poate sa tina loc cu usurinta si de marturie.

8. Numele invitatului direct pe… pahar! Fie alegi sa le inscriptionezi (e putin mai costisitor), fie lipesti etichete de bun gust.

9. Daca nunta are loc toamna, ce zici de un con de brad ruginiu, rasfatat cu o panglica cate poarta cu sine numele celor prezenti?

10. Daca vrei sa le lasi o amintire invitatilor, inlocuieste place cardul traditional cu o agenda si un pix customizate cu numele lor. O sa il foloseasca si mai tarziu, de asta sa fiti siguri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here