Lista este greu de intocmit si, pana la urma, la cine ai putea renunta? Miresici.ro te sfatuieste!

Copiii invitatilor

Cand spatiul si banii te constrang catre o nunta cu invitati mai putini, primele persoane la care poti renunta sunt copilasii celor invitati. Poti face acest lucru specificand in invitatii ca petrecerea este doar pentru adulti.

Rude de gradul 2 si 3

Le-ai vazut o data sau de doua ori in viata, la vreun botez sau alt eveniment extins, asa ca nu esti obligata sa ii inviti.

Unchi, matusi si alte rubedenii de la 80 de ani in sus

Persoanele in varsta suporta cu greu aglomeratia, agitatia, muzica tare asa ca ai putea sa eviti sa le trimiti invitatii. Pe de alta parte, aceasta categorie se poate considera ofensata de decizia voastra de a nu-i invita, asa ca analizati bine situatia.

Fostii

Doar in cazul in care ai ramas foarte buna prietena cu ex-ul, iar logodnicul tau il simpatizeaza cu adevarat (lucru putin probabil…) este indicat sa il/o inviti. Altfel, poti sa renunti fara regrete.

Vecinii

Sunt persoane pe care le vezi aproape zilnic, asa este, insa nu sunt destul de apropiate incat sa fie partase la marele eveniment din viata voastra.

Prietenii din copilarie

Stim ca la zece ani v-ati promis ca o sa fiti personaje vitale unii la nunta celorlalti insa anii au trecut si, odata cu ei, s-a asternut si praful uitarii. Se pare ca unele promisiuni sunt facute ca sa fie incalcate.

Colegii de munca

Sunt oameni cu care interactionezi zi de zi, dar nu iti sunt neaparat si dragi, asa ca nu ai de ce sa te simti ciudat daca alegi sa „ii sari” la rand. Cel putin pe unii dintre ei.

Persoane cu care unul dintre voi este certat

La nunta trebuie sa aveti in jurul vostru doar persoane cu care va face placere sa impartiti fericirea voastra, asa ca nu e obligatoriu sa invitati oameni care v-au suparat in vreun fel.

Amicii care nu sunt comuni

Iubitul tau are un amic bun cu care vede meciurile de obicei, insa tu il cunosti doar din povesti? Nu e cazul sa primeasca o invitatie, asta cu siguranta.

Obligatii

Familia X, care a participat la nunta parintilor tai si care trebuie invitata, ca doar „asa se face”, altfel vorbeste lumea! Te sfatuim sa renunti la asemenea invitati si sa ii tii aproape exclusiv pe cei dragi. Lumea poate sa zica ce-o vrea, azi e doar ziua voastra!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here