+ Raspunde la acest subiect
Pagina 101 din 241
PrimulPrimul ... 51 91 99 100 101 102 103 111 151 201 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 1.001 la 1.010 din 2408

Subiect: Alba -Titan

Inregistrat
    09.02.2008
    Data nuntii
    04/10/2008
    Biserica
    SF.IOAN
    Restaurant
    Bucuresti,ALBA S2

Implicit Re: Alba -Titan

Citat Postat de iony Vezi mesajul
    nu, acum se intensifica

Cum mai merg pregatirile?

Inregistrat
    15.11.2007
    Data nuntii
    06/09/2008
    Biserica
    Sfantul Mercurie
    Restaurant
    Bucuresti, Alba

Citat Postat de chrystynycka27 Vezi mesajul
    Buna Alinel... nu ai de ce sa te simti asa... iti multumim ca ne-ai atentionat... tu doar ai spus ceea ce ai vazut tu si ceea ce te-a deranjat pe tine... oricine are dreptul sa isi spuna punctul de vedere chiar daca el supara sau nu pe cineva... tu asa ai simtit in seara acea si ai vrut doar sa ne destainui si noua ceea ce ai patit, din moment ce aici am vorbit si ne-am " apropiat " ca sa zic asa, unele de altele... sincer eu nu sunt suparata pe tine si asa cum am mai spus si mai in spate nimeni nu stie ce s-a intamplat acolo, decat tu si personalul localului... Iar in ceea ce o priveste pe miresica care l-a sunat pe d-ul M nu cred ca a procedat bine cum a procedat... dar asta este doar parerea mea...Sincer sper ca totusi una peste alta a iesit frumos ...te pup si asteptam si poze...
    Buna Cristinica, iti multumesc pentru intelegere. Chestia este ca ce am vazut eu a fost tortul, ca nu era asa cum mi s-a promis, restul intamplarilor mi le-au sesizat cativa invitati, lucruri pe care ni le-au spus in dimineata de dupa nunta. Dimineatza cand am platit meniurile, dl Achim ne-a intrebat daca am avut probleme cu ospatarii, noi am spus ca a fost totul OK nestiind la ora aceea ce se intamplase. I-am multumit mult pentru tot, surprizele au fost deosebite, si spun si o sa repet ca dl Achim este un om deosebit, dar ospatarii (nu toti) sunt cam neseriosi. Din cate am auzit asa se intampla peste tot. In fine. Vreau sa inchei povestea asta, cu gandul ca daca nu as fi stiut lucrurile astea, poate ar fi fost mai bine, si nici nu as fi suparat pe nimeni. Te pup si o sa atasez poze, pana o sa invat sa fac in picasa, album foto.
    Pupici si iti doresc numai bine

Inregistrat
    02.11.2007
    Data nuntii
    24/05/2008
    Biserica
    CONSTANTIN SI ELENA
    Restaurant
    Bucuresti

Thumbs up Re: Alba -Titan

Buna Alinel... nu ai de ce sa te simti asa... iti multumim ca ne-ai atentionat... tu doar ai spus ceea ce ai vazut tu si ceea ce te-a deranjat pe tine... oricine are dreptul sa isi spuna punctul de vedere chiar daca el supara sau nu pe cineva... tu asa ai simtit in seara acea si ai vrut doar sa ne destainui si noua ceea ce ai patit, din moment ce aici am vorbit si ne-am " apropiat " ca sa zic asa, unele de altele... sincer eu nu sunt suparata pe tine si asa cum am mai spus si mai in spate nimeni nu stie ce s-a intamplat acolo, decat tu si personalul localului... Iar in ceea ce o priveste pe miresica care l-a sunat pe d-ul M nu cred ca a procedat bine cum a procedat... dar asta este doar parerea mea...Sincer sper ca totusi una peste alta a iesit frumos ...te pup si asteptam si poze...
    Buna Cristina eu sunt fata care la sunat pe dl M dar nu ii zic ci sa il intreb ce sa intamplat ?si sa iti mai spun ceva!!!! el stia de la un bucatar de pe forum nu de la mine dar...... ma rog si sti ce a zis mia zis......... asa vezi cristina ca nu este bine sa faci bine !!!!!ca iti gasesti rau si !!!!!eu am zis!!!!
    nu mereu asta este au fost si mici nemultumiri dar trebuia sa se comunice.eu as putea spune mai multe dar nu vreau sa supar pe nimeni!!!!
    Ce pot sa va spun mai mult este ca nimeni nu face ceva de dragul mostru de a fi mirese pur si simplu este o afacere care trebuie in mod normal sa fie profitabila (logig ) Doar ca dl M este si cu sufletul acolo sa iasa bine si asta stiu toate miresicile care au fost facut nunta la restaurantul Alba inclusiv Alinel care sa zicem ca a avut ea un ghinion mare ...............si are mai mult noroc in dragoste !!!!! sper ca nu o sa fiti suparate pe mine eu cam atat am avut de spus !!!

Inregistrat
    02.11.2007
    Data nuntii
    24/05/2008
    Biserica
    CONSTANTIN SI ELENA
    Restaurant
    Bucuresti

Thumbs up Re: Alba -Titan

Citat Postat de alinel Vezi mesajul
    Buna Cristinica, iti multumesc pentru intelegere. Chestia este ca ce am vazut eu a fost tortul, ca nu era asa cum mi s-a promis, restul intamplarilor mi le-au sesizat cativa invitati, lucruri pe care ni le-au spus in dimineata de dupa nunta. Dimineatza cand am platit meniurile, dl Achim ne-a intrebat daca am avut probleme cu ospatarii, noi am spus ca a fost totul OK nestiind la ora aceea ce se intamplase. I-am multumit mult pentru tot, surprizele au fost deosebite, si spun si o sa repet ca dl Achim este un om deosebit, dar ospatarii (nu toti) sunt cam neseriosi. Din cate am auzit asa se intampla peste tot. In fine. Vreau sa inchei povestea asta, cu gandul ca daca nu as fi stiut lucrurile astea, poate ar fi fost mai bine, si nici nu as fi suparat pe nimeni. Te pup si o sa atasez poze, pana o sa invat sa fac in picasa, album foto.
    Pupici si iti doresc numai bine

14.09.2008, 15:39:40
    necunoscutul vbmenu_register("postmenu_1095032", true);
    Membru Junior
    Inregistrat: 13.09.2008

Data nuntii: 31/01/2009
    Biserica: dada
    Restaurant: Bucuresti
    Bucuresti, Romania
    Album foto: album

Re: Alba -Titan
    nu este adevarat ce a spus alinel eu sunt ospatar la alba si minte

ACESTA ESTE BUCATARUL DE LA ALBA ASTA CA SA SI VEDETI VA PUP

Inregistrat
    13.08.2007
    Data nuntii
    27/09/2008
    Biserica
    SF. Imparati Constantin si Elena
    Restaurant
    bucuresti

Cum mai merg pregatirile?

bineeeeee, suntem in grafic

Inregistrat
    17.05.2008
    Data nuntii
    5/09/2009
    Biserica
    Doamna Oltea
    Restaurant
    Alba S3

Fetelor, inca o data va scriu si va spun ca v-am nelinistit, intr-adevar, mai bine nu scriam nimic, ar fi trebuit sa spun ca totul a fost perfect si sa imi vad de treaba mai departe. Eu am spus doar ce am patit, si nu am avut nici un interes sa mint ca sa fac reputatie proasta restaurantului. V-am spus amanuntele acelea ca sa puteti preveni. In rest am zis ca totul a fost OK. Vad ca deja a ajuns chestia asta la urechile domnului Achim, o sa merg sa vb cu dansul.
    Inca o data imi pare rau ca v-am nelinistit, considerati ca am fost eu ghinionista, si poate sunt prea perfectionista.
    Va doresc tuturor sa aveti nunta pe care v-ati dorit-o si inca o data iertare pentru neliniste.
    Multumim mult pt urare. Si tie Casa De Piatra!
    Totul e bine cand se termina cu bine
    Eu astept pozici

Inregistrat
    04.06.2008
    Data nuntii
    22/08/2009
    Biserica
    Icoanei
    Restaurant
    Bucuresti, Alba-S3-Titan

Foxy nu ai vrea sa te "angajez" ca foto la nunta? Ai facut niste poze super profi! Imi plac de mor!!!!

Inregistrat
    30.04.2008
    Data nuntii
    19/09/2009
    Biserica
    Sf. Nicolae
    Restaurant
    Alba-S3-Bucuresti

Fetelor, inca o data va scriu si va spun ca v-am nelinistit, intr-adevar, mai bine nu scriam nimic, ar fi trebuit sa spun ca totul a fost perfect si sa imi vad de treaba mai departe. Eu am spus doar ce am patit, si nu am avut nici un interes sa mint ca sa fac reputatie proasta restaurantului. V-am spus amanuntele acelea ca sa puteti preveni. In rest am zis ca totul a fost OK. Vad ca deja a ajuns chestia asta la urechile domnului Achim, o sa merg sa vb cu dansul.
    Inca o data imi pare rau ca v-am nelinistit, considerati ca am fost eu ghinionista, si poate sunt prea perfectionista.
    Va doresc tuturor sa aveti nunta pe care v-ati dorit-o si inca o data iertare pentru neliniste.
    Buna Alinel
    Vroiam sa zic k noi nu ne-am suparat, poate ne-am speriat putin, dar este mai bine, deoarece acum stim sa fim mai ''precaute''....Imi pare rau k nu a iesit totul exact cum iti doreai, dar important e ca te-ai simtit bine si mai important sa va intelegeti voi si sa va iubiti mult...restul nu mai conteaza....Casa de piatra, multa fericire si copii sanatosi si cuminti....si tot ce-ti mai doresti tu in viata....

Inregistrat
    30.04.2008
    Data nuntii
    19/09/2009
    Biserica
    Sf. Nicolae
    Restaurant
    Alba-S3-Bucuresti

Citat Postat de iony Vezi mesajul
    bineeeeee, suntem in grafic

Cum te simti? Te mai tin picioarele...?
    Mai e asa de putin....Sa te bucuri cat poti de mult de ziua nuntii tale....Casa de piatra, multa fericire si intelegere....

Inregistrat
    09.02.2008
    Data nuntii
    04/10/2008
    Biserica
    SF.IOAN
    Restaurant
    Bucuresti,ALBA S2

Citat Postat de albucristina1975 Vezi mesajul
    Buna Cristina eu sunt fata care la sunat pe dl M dar nu ii zic ci sa il intreb ce sa intamplat ?si sa iti mai spun ceva!!!! el stia de la un bucatar de pe forum nu de la mine dar...... ma rog si sti ce a zis mia zis......... asa vezi cristina ca nu este bine sa faci bine !!!!!ca iti gasesti rau si !!!!!eu am zis!!!!
    nu mereu asta este au fost si mici nemultumiri dar trebuia sa se comunice.eu as putea spune mai multe dar nu vreau sa supar pe nimeni!!!!
    Ce pot sa va spun mai mult este ca nimeni nu face ceva de dragul mostru de a fi mirese pur si simplu este o afacere care trebuie in mod normal sa fie profitabila (logig ) Doar ca dl M este si cu sufletul acolo sa iasa bine si asta stiu toate miresicile care au fost facut nunta la restaurantul Alba inclusiv Alinel care sa zicem ca a avut ea un ghinion mare ...............si are mai mult noroc in dragoste !!!!! sper ca nu o sa fiti suparate pe mine eu cam atat am avut de spus !!!

Cum am spus si mai in spate nu trebuie sa fim rautacioase si nici sa putam pica... eu doar am spus nu ai procedat bine si ca eu nu as fi procedat asa... nu te-am criticat... a fost doar parerea mea... Stiu cum este d-ul M, dar cum am mai spus nimeni nu stie ce s-a intamplat defapt acolo... Nu te supara pe mine, eu doar mi-am spus punctul de vedere...

Link Sponsorizat: vanzari urgente pe MagazinulDeCase.ro

• Vand apartament, 3 camere, zona Apusului, pret 59.000 Euro. Detalii...
  • Vand apartament, 2 camere, zona Snagov, pret 59.000 Euro. Detalii...
+ Raspunde la acest subiect
Pagina 101 din 241
PrimulPrimul ... 51 91 99 100 101 102 103 111 151 201 ... UltimulUltimul

Subiecte asemănătoare

1. Miresici din Alba
    By cristina in forum Judetul Alba
    Răspunsuri: 652
    Ultimul mesaj: 05.09.2010, 21:39:23
  2. Răspunsuri: 30
    Ultimul mesaj: 16.04.2010, 16:29:04
  3. restaurant Coral in incinta uzina Masini Unelte Titan
    By burmar in forum Arhiva restaurante 2006-2007
    Răspunsuri: 19
    Ultimul mesaj: 28.10.2008, 14:00:25
  4. pisicuta alba
    By delmo in forum Subiecte arhivate
    Răspunsuri: 11
    Ultimul mesaj: 16.10.2007, 19:26:16
  5. restaurante in zona Titan, Iancului, Vitan...
    By gaabitzaa in forum Subiecte arhivate
    Răspunsuri: 36
    Ultimul mesaj: 08.11.2006, 14:04:49

Reguli de postare