+ Raspunde la acest subiect
Pagina 26 din 26
PrimulPrimul ... 16 24 25 26
Rezultate de la 251 la 257 din 257
    Inregistrat
    25.06.2008
    Data nuntii
    24/04/2010
    Biserica
    Sf. Mina
    Restaurant
    New Bizant Mamaia/Constanta

Implicit Re: cum trebuie sa arate o mireasa?

Citat Postat de symynablue Vezi mesajul
    Buna, dragi miresici to be!
    Am vazut acest topic si, pentru ca sunt in domeniu, m-am gandit sa va scriu care sunt principiile unui machiaj de mireasa reusit atat pentru vizionarea de la apropiere, fata in fata, cat mai ales pentru fotografiile care vor ramane peste ani si care trebuie sa arate superb.
    Foarte importanta este o baza de machiaj cu efect de matifiere, pentru ca ea face fondul de ten sa adere mai bine si sa arate proaspat chiar si dupa ce au trecut ore si tenul se incalzeste, transpira etc. Fondul de ten, potrivit voua, pentru tipul de ten, cat de natural sau cu putere de acoperire mare, dupa nevoi. Neaparat o pudra buna. Cu efect de matifiere. Sigur ca ne plac iluminatoarele si stralucirea, dar trebuie avut in vedere faptul ca in poze o pudra iluminatoare nu mascheaza probleme tenului, ba chiar le scoate in evidenta si, mai rau, arata ca si cum ai fi transpirat, adica foarte lucios. Matifierea este cea mai buna solutie si este si folosita in pozele profi cu modele de rochii de mireasa. Am sa atasez si o poza care arata cat de natural si mat arata machiajul lor. La machiaj, mana libera pentru ce va place, referitor la culori. Aici nu pot sa impun nimic, nu ca as vrea, dar difera gusturile. Doar un sfat: orice culoare folositi, de ex la buze, incercati un pigment ceva mai tare. Nu mult, dar putin mai intens, pentru ca in poze se vede mai stearsa culoarea. Inca ceva care arata f bine in poze este conturarea usoara a fetei, sculptarea pometilor si mandibulei, pentru ca la pozele cu blitz, lumina va acapara toata fata si nu se vor distinge umbre, fata va arata putin ca o placinta..haha.. not funny..
    Cu rimelul, toate stiti ca e bine sa fie waterproof, just in case.., dar stiati ca va parea mai intens negrul si albul ochilor va parea mai alb, daca rimelul are si o tenta de indigo? Culorile mai reci, cum e negrul cu reflexii indigo par mai intense in fotografie, dar si in realitate.
    Apropo de culori si tente, alegeti culori cu tente mai calde, pentru ca in poze tot ce e rozaliu pare si mai roz. Poate fi ok pentru buze, dar pentru ten nu.
    Sper ca v-am ajutat si iata fotografiile:
    Fotografiile pe care ni le arati tu sunt retusate cu nesimtire pe calculator..

Mie mi se pare ca daca te simti bine, atunci o sa arati bine si in poze si in realitate. Important este sa fii tu, vesela, naturala si sa profiti de fiecare clipa in ziua nuntii caci dureaza doar o zi.
    Rochita cu trena la doar 1300 lei,
    mai putin de jumatate din pretul original!

http://www.miresici.ro/showthread.ph...e!!!&p=3260454

Inregistrat
    11.06.2009
    Data nuntii
    21/08/2010
    Biserica
    Biserica Sf. Nicolae
    Restaurant
    Brasov, City Food

Implicit Re: cum trebuie sa arate o mireasa?

[quote=aury;315307]Fara pic de machiaj.Asa mirese nu s-au mai vazut de pe vremea lu'bunica.GLUMESC!si eu am acelasi stres :machiajul,pt ca transpir f mult si suuuuuuuufar la caldura.te pupik[/qu
    sa-si puna un machiaj natural si parfumata cu un parfum fin.si sa ia masuri impotriva transpiratiei sa nu miroase urat

Inregistrat
    12.07.2009
    Data nuntii
    21/08/2010
    Biserica
    Iasi
    Restaurant
    Iasi

Implicit Re: Cum trebuie sa arate o mireasa?

pentru miresicile din Iasi: recomandati saloane in care se face si coafura si machiaje profesionale. Cele deja cunoscute au tot felul de bile negre. asteptam sfaturi si recomandari. Mersic

Inregistrat
    28.03.2009
    Data nuntii
    31/01/2000
    Biserica
    ?
    Restaurant
    Bucuresti

Eu am o singura observatie de: asa nu! Este legata de machiajul ochilor. Am vazut la multe mirese ca erau date cu fard alb la coltul intern al ochiului. Eu stiu ca fardul deschis la culoare mareste optic si lumineaza privirea, dar nu alb! Crem-bej, culoarea pielii, nu alb, pt ca aratau bietele fete ca niste aliens cu ochii departati si cu privire iepureasca.

Inregistrat
    12.07.2009
    Data nuntii
    21/08/2010
    Biserica
    Iasi
    Restaurant
    Iasi

Super tare remarca ta, Parerea mea este ca trebuie sa te lasi pe mana unui profesionist pentru machiaj, sau macar pe mana unei prietene mai pricepute, sau chiar miresele care se pricep sa-si faca machiajul pot sa mai fure din trucuri de pe la profesionisti.
    SUNT FERICITA CA SUNT SOTIA TA

wedding countdown

Inregistrat
    26.05.2010
    Data nuntii
    22/05/2011
    Biserica
    SF. VINERI
    Restaurant
    BUCURESTI

Smile Re: Cum trebuie sa arate o mireasa?

Dragele mele....o mireasa trebuie sa straluceasca in ziua nuntii...si fara machiaj profesional, nu are cum...iar ideea ca transpira si ca nu tine machiajul...se refera strict la machiajele facute cu produse geb ruby rosa sau mai stiu eu ce porcarii. Nu e nimeni care sa arate mai bine in ziua nuntii asa ca apelati la profesionisti. Si clasicul machiaj ''foarte discret si light''....deja mie personal imi suna a aberatie pentru ca asa ceva iti poti face singura acasa, zilnic. Eu am sa prefer sa arat incredibil de bine si am sa fiu in centrul atentiei si cea mai frumoasa...cu totul. Va pup si credeti-ma ca se merita sa te aranjezi cat mai bine in marea zi.

Inregistrat
    07.12.2009
    Data nuntii
    29/05/2010
    Biserica
    AYUNTAMIENTO
    Restaurant
    CHIMARRAO

mai lasa-ma cu profesionistii tai! am vazut destule ,,machiaje profesionale" care erau vai mama! iar faza cu ,,machiajul light" e de multe ori solutia salvatoare! eu am facut 2 probe. 1-a, cu super machiaj care ramanea super doar cat eram serioasa,dar cand incepe-am sa rad se vede-au toate ridurile+ cele de care nici nu stiam ca exista. a 2-a , a fost ,,mai light" , si tin sa spun ca a iesit mai bine ca prima! depinde de fata fiecareia, machiajele cu ,,ciunspemii" de produse care incarca fata nu dau bine oricarei fizionomii.si mai depinde si de varsta,mai multi ani=mai putin machiaj,mai fin,mai light.la cei 39 de ani ai mei, vreau sa par mai mult naturala decat paiata.
    Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.
    Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
    Daisypath Anniversary tickers

Link Sponsorizat: vanzari urgente pe MagazinulDeCase.ro

• Vand apartament, 3 camere, zona Apusului, pret 59.000 Euro. Detalii...
  • Vand apartament, 2 camere, zona Snagov, pret 59.000 Euro. Detalii...
+ Raspunde la acest subiect
Pagina 26 din 26
PrimulPrimul ... 16 24 25 26

Subiecte asemănătoare

1. Mireasa trebuie neaparat luata de la parinti?
    By mitutza in forum Traditii, obiceiuri, superstitii
    Răspunsuri: 167
    Ultimul mesaj: 08.05.2010, 22:53:01
  2. cum trebuie sa arate o mireasa?
    By justmimi in forum Recycle Bin
    Răspunsuri: 14
    Ultimul mesaj: 01.09.2008, 16:58:16
  3. cum trebuie sa arate o mireasa?
    By Raza_de_soare in forum Recycle Bin
    Răspunsuri: 24
    Ultimul mesaj: 27.07.2007, 15:23:23
  4. La ce trebuie să fiu atentă?