Subiect închis
Pagina 1 din 8
1 2 3 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 10 din 73

Subiect: Concurs Bioderma

Inregistrat
    07.02.2005
    Data nuntii
    20/08/2005
    Biserica
    Sf. Spiridon
    Restaurant
    Etiquette

Implicit Concurs Bioderma

Castiga unul dintre cele 8 premii: o sticla de solutie micelara demachianta Bioderma Sensibio H2O.

Solutia micelara reprezinta nu numai o inovatie revolutionara in domeniul dermo-cosmetologiei, ci si un produs revolutionar pentru igiena tenului sensibil.
    Sensibio H2O asigura o curatare perfecta a tenului. Este atat de simplu de folosit si aduce atat de multe beneficii pielii incat, dupa o petrecere sau dupa machiajul zilnic, pielea ta va fi curata, calmata si tonifiata.

Sensibio H2O 500ml.jpg

Tema concurs: Care este rutina ta de cosmetica a tenului? (te machiezi zilnic, te demachiezi in fiecare seara chiar daca nu ai folosit machiaj, ai solutiile tale preferate de ingrijire a tenului?)

Mai multe detalii privind concursul pot fi gasite in Regulament.

Mult succes!
    Ultima editare de irina : 10.02.2010 11:10:41 Motiv: completare

As adora diminetile, daca ar incepe mai tarziu...

Inregistrat
    15.09.2008
    Data nuntii
    14/08/2010
    Biserica
    Catedrala Sf. Nicolae
    Restaurant
    green parc

Implicit Re: Concurs Bioderma

Sunt o persoana care adepta stilul "natural"..in general folosesc doar mascara...chiar si asa tenul meu este destul de sensibil si necesita o igiena zilnica, atat dimineata, cat si seara, indiferent daca am folosit produse cosmetice sau nu.
    Pasii pe care ii urmez sunt: demachierea(folosesc produse 2 in 1 pentru ochi si ten, pentru ca imi este mai usor), lotiunea tonica sau micelara si in final crema. Iar de 2 ori pe saptamana folosesc gel exfoliant si masca hidratanta.
    Chiar am produse din gama Bioderma(pentru corp si pentru fata), si indiferent daca castig sau nu sunt foarte multumita de acestea.
    Ultima editare de ingerasdeea : 04.02.2010 11:58:31

Inregistrat
    29.09.2009
    Data nuntii
    22/08/2004
    Biserica
    Greci
    Restaurant
    Buzau

Nu ma machiez chiar in fiecare zi, depinde si ce dispozitie am, insa chiar daca nu o fac, tot folosesc lotiunea demachianta de cel putin 2 ori/zi, dimineata la trezire si seara inainte de culcare.
    Am o gama preferata, de fapt, cred ca tenul meu s-a obisnuit cu ea ( tenul meu fiind un pic mai gras, mai dificil, predispus la cosuri ), insa sunt mereu deschisa la noi oportunitati, poate si mai bune, poate si mai avantajoase...

Inregistrat
    20.04.2006
    Data nuntii
    16/09/2006
    Biserica
    -
    Restaurant
    -

Nu ma machiez zilnic iar atunci cand o fac, incerc sa nu arat ca si o papusa pictata. Ma demachiez in fiecare seara si folosesc o crema dupa demachiere. Aproximativ o data pe luna folosesc si o masca pentru ten iar de 2 ori pe an imi fac un tratament cosmetic.

Inregistrat
    11.01.2008
    Data nuntii
    14/06/2008
    Biserica
    Precista Mare
    Restaurant
    Roman, Trei stele

La mine este regula ca daca ies din casa, trebuie sa ma machiez. asa ca , dimineata , mai intai ma demachiez, apoi ma dau cu crema, astept 10 min sa intre in piele si apoi folosesc fond de ten, corector, etc.
    Seara, ma demachiez si ma dau cu crema de noapte, nu folosesc toner deoarece am tenul foarte sensibil si oricum am lotiunea micelara de la bioderma care imi tine loc si de toner.
    O data pe saptamana folosesc o crema exfolianta si o masca nutritiva.
    Folosec doua produse bioderma de care sunt extrem de multumita: lotiunea micelara (cea de 500 ml ca mi se pare mai convenabila) ca si demachiant pentru fata si ochi si crema pentru piele deshidratata in urma tratamentelor anti0acneice, care este crema mea de zi.
    va multumesc!
    Ultima editare de alexa_bubu : 04.02.2010 13:33:09

Inregistrat
    06.07.2006
    Data nuntii
    19/05/2007
    Biserica
    x
    Restaurant
    x

Avand in vedere ca am un ten foarte sensibil cu tenta de roseata trebuie sa fiu foarte atenta la ce produse de ten folosesc, si acela trebuie sa fie dermatocosmetice. Nu ma machiez zilnic, dar folosesc zilnic crema de hidratate pentru ten sensibil si imi curat fata zilnic cu lapte demachiant tot pentru ten sensibil. Nu imi fac nimic special la ten, nu merg la cosmetica deoarece de fiecare data cand am fost am venit cu tenul mai traumatizat decat era inainte si nu-mi aplic pe fata masti deoarece n-am gasit una care sa-mi fie ok. Din cauza tipului meu de ten , in afara de demachiere si hidratare zilnica nu mai fac altceva.

pregnancy

Inregistrat
    07.03.2008
    Data nuntii
    26/07/2009
    Biserica
    Catedrala Sf Treime
    Restaurant
    Mara

ma demachiez dimineata si seara, destul de intens, (cand imi amintesc peste zi mai dau si cate un spray cu apa termala) avand in vedere ca am probleme cu accneea dar pare a fi tot degeaba

Inregistrat
    19.05.2008
    Data nuntii
    22/08/2009
    Biserica
    Biserica Alba, Radaseni
    Restaurant
    Falticeni

Nu ma machiez in fiecare zi, dar de demachiat o fac in fiecare seara. Multumim de concurs.

Inregistrat
    10.03.2008
    Data nuntii
    25/06/2011
    Biserica
    Sf Antim
    Restaurant
    Galati

Folosesc zi de zi fond de ten, blush, mascara, tus, fard de pleoape, gloss.
    Toata treaba asta cu demachiatul e insa si mai complicata: folosesc un demachiant pentru ten mixt/gras, apoi ma spal cu o crema usor abraziva, aplic o masca de fata purificatoare (de 2 ori pe saptamana), tonic, crema de fata (de noapte), crema pentru ochi, balsam de buze.

Inregistrat
    03.02.2010
    Data nuntii
    31/01/2000
    Biserica
    SF ILIE
    Restaurant
    PLOIESTI

Citat Postat de irina Vezi mesajul
    Castiga o sticla de solutie micelara demachianta Bioderma Sensibio H2O.

Solutia micelara reprezinta nu numai o inovatie revolutionara in domeniul dermo-cosmetologiei, ci si un produs revolutionar pentru igiena tenului sensibil.
    Sensibio H2O asigura o curatare perfecta a tenului. Este atat de simplu de folosit si aduce atat de multe beneficii pielii incat, dupa o petrecere sau dupa machiajul zilnic, pielea ta va fi curata, calmata si tonifiata.

Ataşament 328771

Tema concurs: Care este rutina ta de cosmetica a tenului? (te machiezi zilnic, te demachiezi in fiecare seara chiar daca nu ai folosit machiaj, ai solutiile tale preferate de ingrijire a tenului?)

Mai multe detalii privind concursul pot fi gasite in Regulament.

Mult succes!

Demachierea este un ritual zilnic si obligatoriu chiar daca nu m-am machiat in acea zi, necesar pentru a indeparta impuritatile tenului acumulate de peste zi. Demachierea este urmata de gelul-spuma de fata, apoi lotiunea tonica si apoi hidratare, pe principiul: curata, tonifica, improspateaza, hidrateaza.

Link Sponsorizat: vanzari urgente pe MagazinulDeCase.ro

• Vand apartament, 2 camere, zona Pantelimon, pret 30000 euro. Detalii...
  • Vand apartament, 2 camere, zona Berceni, pret 39500 euro. Detalii...
Subiect închis
Pagina 1 din 8
1 2 3 ... UltimulUltimul

Subiecte asemănătoare

1. Regulament Concurs Bioderma
    By irina in forum Regulament concursuri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul mesaj: 04.02.2010, 00:30:02
  2. Concurs?!
    By anda_elena in forum Subiecte arhivate
    Răspunsuri: 34
    Ultimul mesaj: 06.02.2009, 17:52:17