Chardonnay e foarte draguta, dar cred ca vine cel mai bine daca esti slabuta (adica pe mine nu m-ar avantaja), iar annika e interesanta, desi destul de simpla.
Adelline:
chardonnay o data, chardonnay de doua ori))
nobody?[/QUOTE]
Adelline, :p, am probat eu Chardonnay. Era singura rochie stil printesa in care m-as fi putut imbraca la nunta mea vazand poza de pe site. Am gasit pe topicul acesta fete care au comandat rochita.. E putin peste 1000 E, nu retin exact pretul, dar mie mi-a zis ca imi face reducere nu stiu cat pentru ca nu voiam sistem de prindere pentru trena si daca eram un pic mai inalta nu era nevoie nici de scurtat, am probat cu pantofiorii aceia cu platforma si toc de 12 cm si tot trebuia scurtata,dar nu foarte mult. Pe mine m-a fascinat poza de pe site. M-am inselat cu privire la material, arata altfel in realitate. Si aplicatiile ies mai mult in evidenta decat imi imaginasem. Mi-a parut foarte voluminoasa. E spectaculoasa, te simti ca o printesa in ea, sora mea, care atunci m-a vazut prima data proband, a ramas cu gura cascata.
. Numai ca pentru mine nu a fost sentimentul acela... Chardonnay a fost doar visul unei nopti de vara. ;)
Dar mataluta de ce nu mergi la proba si sa ne spui ce parere ai?[/QUOTE]
o sa merg , iti dai seama dar e cam devreme acum
o sa incep prin oct sa merg ca am inteles ca la maggie dureaza 6 luni sa ti-o aduca si atunci daca voi cumpara de acolo sa dau comanda din timp
ce parere ai de annika?
11 aprilie 2010-ziua in care am stabilit data nuntii!
-ziua Sf. Calinic de la Cernica
Multumim sfantului din inima ptr acest dar!
http://picasaweb.google.com/happybrideadelline
Adelline, :p, am probat eu Chardonnay. Era singura rochie stil printesa in care m-as fi putut imbraca la nunta mea vazand poza de pe site. Am gasit pe topicul acesta fete care au comandat rochita.. E putin peste 1000 E, nu retin exact pretul, dar mie mi-a zis ca imi face reducere nu stiu cat pentru ca nu voiam sistem de prindere pentru trena si daca eram un pic mai inalta nu era nevoie nici de scurtat, am probat cu pantofiorii aceia cu platforma si toc de 12 cm si tot trebuia scurtata,dar nu foarte mult. Pe mine m-a fascinat poza de pe site. M-am inselat cu privire la material, arata altfel in realitate. Si aplicatiile ies mai mult in evidenta decat imi imaginasem. Mi-a parut foarte voluminoasa. E spectaculoasa, te simti ca o printesa in ea, sora mea, care atunci m-a vazut prima data proband, a ramas cu gura cascata.
. Numai ca pentru mine nu a fost sentimentul acela... Chardonnay a fost doar visul unei nopti de vara. ;)
Dar mataluta de ce nu mergi la proba si sa ne spui ce parere ai?[/QUOTE]
o sa merg , iti dai seama dar e cam devreme acum
o sa incep prin oct sa merg ca am inteles ca la maggie dureaza 6 luni sa ti-o aduca si atunci daca voi cumpara de acolo sa dau comanda din timp
ce parere ai de annika?[/QUOTE]
de ce e devreme?? savurezi momentul. nu cred ca exista o regula cu privire la data cand pleci la probat. in afara de vanzatoarele care se stramba, nu vad ce te retine! ;)
Annika nu am vazut in realitate si de obicei ma pronunt doar pe ce vad si pipai.si, in mod evident, intr-un mod subiectiv.
In poza pare finuta, diafana, pune frumos corpul in evidenta. Materialul insa...nu stiu, poate e tot ca la Chardonnay, asa pare jos.
Fugi dupa rochite, nu mai sta!!!![]()
fetelor, ce voal merge la cambria marie?..eu nu vreau scurt si simplu((((((((((((((((((((((((((((((((
11 aprilie 2010-ziua in care am stabilit data nuntii!
-ziua Sf. Calinic de la Cernica
Multumim sfantului din inima ptr acest dar!
http://picasaweb.google.com/happybrideadelline
eu vreau lung lung si simplusper sa imi zica ca merge
Link Sponsorizat: vanzari urgente pe MagazinulDeCase.ro