+ Raspunde la acest subiect
Pagina 337 din 337
PrimulPrimul ... 237 287 327 335 336 337
Rezultate de la 3.361 la 3.368 din 3368

Subiect: maggie sottero

Inregistrat
    21.04.2010
    Data nuntii
    18/06/2011
    Biserica
    Gradina Icoanei
    Restaurant
    Aristocrat, sala Milano

Implicit Re: maggie sottero

Adelline:
    chardonnay o data, chardonnay de doua ori ))
    nobody? [/QUOTE]

Adelline, :p, am probat eu Chardonnay. Era singura rochie stil printesa in care m-as fi putut imbraca la nunta mea vazand poza de pe site. Am gasit pe topicul acesta fete care au comandat rochita. . E putin peste 1000 E, nu retin exact pretul, dar mie mi-a zis ca imi face reducere nu stiu cat pentru ca nu voiam sistem de prindere pentru trena si daca eram un pic mai inalta nu era nevoie nici de scurtat, am probat cu pantofiorii aceia cu platforma si toc de 12 cm si tot trebuia scurtata,dar nu foarte mult. Pe mine m-a fascinat poza de pe site. M-am inselat cu privire la material, arata altfel in realitate. Si aplicatiile ies mai mult in evidenta decat imi imaginasem. Mi-a parut foarte voluminoasa. E spectaculoasa, te simti ca o printesa in ea, sora mea, care atunci m-a vazut prima data proband, a ramas cu gura cascata. . Numai ca pentru mine nu a fost sentimentul acela... Chardonnay a fost doar visul unei nopti de vara. ;)

Dar mataluta de ce nu mergi la proba si sa ne spui ce parere ai?[/QUOTE]
    o sa merg , iti dai seama dar e cam devreme acum
    o sa incep prin oct sa merg ca am inteles ca la maggie dureaza 6 luni sa ti-o aduca si atunci daca voi cumpara de acolo sa dau comanda din timp
    ce parere ai de annika?

11 aprilie 2010-ziua in care am stabilit data nuntii!
    -ziua Sf. Calinic de la Cernica
    Multumim sfantului din inima ptr acest dar!
    http://picasaweb.google.com/happybrideadelline

Inregistrat
    20.08.2010
    Data nuntii
    05/06/2011
    Biserica
    Visarion
    Restaurant
    Bucuresti, Ramada Majestic

Chardonnay e foarte draguta, dar cred ca vine cel mai bine daca esti slabuta (adica pe mine nu m-ar avantaja), iar annika e interesanta, desi destul de simpla.
    Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath Friendship tickers

Inregistrat
    23.10.2009
    Data nuntii
    07/05/2011
    Biserica
    Bucuresti
    Restaurant
    Bucuresti

Citat Postat de Adelline Vezi mesajul
    Adelline:
    chardonnay o data, chardonnay de doua ori ))
    nobody?
    Adelline, :p, am probat eu Chardonnay. Era singura rochie stil printesa in care m-as fi putut imbraca la nunta mea vazand poza de pe site. Am gasit pe topicul acesta fete care au comandat rochita. . E putin peste 1000 E, nu retin exact pretul, dar mie mi-a zis ca imi face reducere nu stiu cat pentru ca nu voiam sistem de prindere pentru trena si daca eram un pic mai inalta nu era nevoie nici de scurtat, am probat cu pantofiorii aceia cu platforma si toc de 12 cm si tot trebuia scurtata,dar nu foarte mult. Pe mine m-a fascinat poza de pe site. M-am inselat cu privire la material, arata altfel in realitate. Si aplicatiile ies mai mult in evidenta decat imi imaginasem. Mi-a parut foarte voluminoasa. E spectaculoasa, te simti ca o printesa in ea, sora mea, care atunci m-a vazut prima data proband, a ramas cu gura cascata. . Numai ca pentru mine nu a fost sentimentul acela... Chardonnay a fost doar visul unei nopti de vara. ;)

Dar mataluta de ce nu mergi la proba si sa ne spui ce parere ai?[/QUOTE]
    o sa merg , iti dai seama dar e cam devreme acum
    o sa incep prin oct sa merg ca am inteles ca la maggie dureaza 6 luni sa ti-o aduca si atunci daca voi cumpara de acolo sa dau comanda din timp
    ce parere ai de annika?[/QUOTE]

de ce e devreme?? savurezi momentul. nu cred ca exista o regula cu privire la data cand pleci la probat. in afara de vanzatoarele care se stramba, nu vad ce te retine! ;)
    Annika nu am vazut in realitate si de obicei ma pronunt doar pe ce vad si pipai. si, in mod evident, intr-un mod subiectiv. In poza pare finuta, diafana, pune frumos corpul in evidenta. Materialul insa...nu stiu, poate e tot ca la Chardonnay, asa pare jos.
    Fugi dupa rochite, nu mai sta!!!

Inregistrat
    20.08.2010
    Data nuntii
    05/06/2011
    Biserica
    Visarion
    Restaurant
    Bucuresti, Ramada Majestic

Fetelor, voi va uitati la modelele de pe site-ul Magic Bride sau de pe cel principal, maggie sottero? Eu am intrebat-o pe tanti de la magic bride de un model care nu era la ei pe site si a zis ca se poate comanda oricum.
    Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath Friendship tickers

Inregistrat
    06.04.2009
    Data nuntii
    00/00/0000
    Biserica
    µµµµµµµµµµµ
    Restaurant
    §§§§§§§§§§§§§

Citat Postat de wise_babe Vezi mesajul
    Fetelor, voi va uitati la modelele de pe site-ul Magic Bride sau de pe cel principal, maggie sottero? Eu am intrebat-o pe tanti de la magic bride de un model care nu era la ei pe site si a zis ca se poate comanda oricum.
    da toate se pot comanda dar dc vrei sa probezi e doar ce au cei de la magic bride pe site, si nici pe alea nu le au pe toate. eu venisem cu o lista de 20 de la ei de pe site dar nu au avut decat una. asa ca magic bride

Inregistrat
    29.09.2009
    Data nuntii
    09/07/2011
    Biserica
    Schimbarea la Fata sau Episcopie
    Restaurant
    Mariuca, Husi

fetelor, ce voal merge la cambria marie?..eu nu vreau scurt si simplu((((((((((((((((((((((((((((((((

Inregistrat
    21.04.2010
    Data nuntii
    18/06/2011
    Biserica
    Gradina Icoanei
    Restaurant
    Aristocrat, sala Milano

Citat Postat de ana_elena Vezi mesajul
    fetelor, ce voal merge la cambria marie?..eu nu vreau scurt si simplu((((((((((((((((((((((((((((((((
    atunci i-ati complex si lung
    vor stii cu siguranta cei la magic bride sa-ti arate unul pe gustul tau si care sa se potriveasca la rochita

11 aprilie 2010-ziua in care am stabilit data nuntii!
    -ziua Sf. Calinic de la Cernica
    Multumim sfantului din inima ptr acest dar!
    http://picasaweb.google.com/happybrideadelline

Inregistrat
    29.09.2009
    Data nuntii
    09/07/2011
    Biserica
    Schimbarea la Fata sau Episcopie
    Restaurant
    Mariuca, Husi

eu vreau lung lung si simplu sper sa imi zica ca merge

Link Sponsorizat: vanzari urgente pe MagazinulDeCase.ro

• Vand apartament, 2 camere, zona Pantelimon, pret 30000 euro. Detalii...
  • Vand apartament, 2 camere, zona Berceni, pret 39500 euro. Detalii...
+ Raspunde la acest subiect
Pagina 337 din 337
PrimulPrimul ... 237 287 327 335 336 337

Subiecte asemănătoare

1. rochita maggie sottero
    By hbiutza in forum Subiecte arhivate
    Răspunsuri: 22
    Ultimul mesaj: 16.06.2009, 22:19:35

Reguli de postare