+ Raspunde la acest subiect
Pagina 17 din 17
PrimulPrimul ... 7 15 16 17
Rezultate de la 161 la 168 din 168
    Inregistrat
    15.09.2008
    Data nuntii
    30/10/2010
    Biserica
    sf neculai
    Restaurant
    bel-ami/galati

Implicit Re: Cum le dai vestea parintilor?

Citat Postat de miha2009 Vezi mesajul
    Important este ca ai gasit un om bun care te iubeste , te intelege, si te face sa zambesti. Ceea ce a fost ramane in trecut, nu are rost acuma sa-ti mai faci inima rea. Trebuie sa te concentrezi pe viitorul minunat pe ca il veti avea impreuna
    multumesc pentru urari. am trecut cu greu peste problema respectiva. 2 ani mi-au trebuit k sa imi dau seama k nu e nimic in neregula cu mine. nici pe actualul viitor sot nu l-am vrut. 3 luni a stat pe capul meu sa ma faca sa inteleg k sunt o persoana normala. si uite aceste 3 luni s-au transformat in 9 ani. am trecut peste acea problema si nici nu mai are rost sa ma gandesc la ea sau la asemenea persoane. te pup si iubit placut in continuare
    ce nu te doboara te face mai puternic
    http://picasaweb.google.com/116903989226742939631/

Inregistrat
    12.07.2009
    Data nuntii
    21/08/2010
    Biserica
    Iasi
    Restaurant
    Iasi

Citat Postat de nicoletagheorghe1 Vezi mesajul
    multumesc pentru urari. am trecut cu greu peste problema respectiva. 2 ani mi-au trebuit k sa imi dau seama k nu e nimic in neregula cu mine. nici pe actualul viitor sot nu l-am vrut. 3 luni a stat pe capul meu sa ma faca sa inteleg k sunt o persoana normala. si uite aceste 3 luni s-au transformat in 9 ani. am trecut peste acea problema si nici nu mai are rost sa ma gandesc la ea sau la asemenea persoane. te pup si iubit placut in continuare
    E bine ca ai reusit sa treci peste toate, pentru ca pana la urma fiecare are ceva pus deoparte numai pentru el. Plus ca in momentele alea crezi ca lumea se sfarseste trebuie sa ai puterea sa te ridici, sa te scuturi, si sa tii iar fruntea sus . Spor la iubit in continuare
    SUNT FERICITA CA SUNT SOTIA TA

wedding countdown

Inregistrat
    29.05.2010
    Data nuntii
    00/00/0000
    Biserica
    aer liber
    Restaurant
    nu stiu

Noi inca nu i-am anuntat oficial. Ei ne stiu ca am fost prieteni cativa ani, apoi iubiti, iar apoi i-am anuntat ca ne-am logodit. Intr-un fel se asteptau, nu prea s-au mirat. Ne-au intrebat doar cand vrem sa ne casatorim, dar nu stiam la vremea aceea fiindca nu aveam bani. Stiu ca tatal meu nu este de acord (sau mai degraba de o indiferenta crasa), iar "soacră-mea" (viitoarea soacra) este total impotriva .

Vor fi maaari, interminabile discutii in ambele tabere, asa ca am hotarat noi doi sa ne planificam in mare nunta, sa stim exact ce vrem, ca apoi doar sa ii anuntam si sa ne punem pe treaba, sa nu mai lasam loc de comentarii. Asa nu vor fi discutii de genul "Nu stiti ce meniu ati vrea? Lasati ca ma ocup eu... Va fac eu sarmale si un terci cu cianura pentru tine (eu)" din partea soacra-mii
    In plus, vom face nunta din banii nostri si poate daca vor vrea si ei sa ne ajute cu ceva...

Aaa ... si neaparat ii vom anunta intai separat, apoi ii vom aduna la un loc, fiindca stiu ca se va lasa cu scandal si poate (sper ca nu!) jigniri si nu vrem sa fie dublu scandal. Asa macar ii potolim pe rand. Ah, e trist, dar nu ne lasam

Chiar, voi ati avut probleme cu parinti care nu au fost de acord? V-au distrus relatia? Noua parca intr-un fel ne-a intarit-o...

Inregistrat
    04.02.2010
    Data nuntii
    21/08/2010
    Biserica
    xxxxxxxx
    Restaurant
    xxxxxxx

eu pot sa ma numar printre miresicile norocoase la capitolul asta,socrii mei adik parintii lui m-au indragit din prima,prima data ma cunoscut in poze si la un an personal si au fost foarte bucurosi si incantati si pot sa va zic k ei au ajuns sa ma iubeasca mai mult decat parintii mei,sper sa fie asa mereu,parintii mei cand le-am spus de iubi,la fel nu au zis nimk,mama mai curioasa sa il cunoasca si cand la cunoscut ia placut foarte mult de el si mereu ne zice k ne potrivim foarte bine parca suntem frati,iar tata pe el putin il interseaza,puteam sa ma marit si cu un tigan,si cu un turc el nu zice nimk,el are cu totul alta grija,bautura.si din motivul asta el nu va participa la nunta,au fost foarte incantati cand le-am dat vestea,atat socrii cat si mama.

Inregistrat
    29.05.2009
    Data nuntii
    09/05/2010
    Biserica
    Restaurant

noi ne-am facut cunoascuta relatia inca de la inceput...iar pe parcurs daca au vazut ca totul este ok inre noi, nu ne-am cerat sau despartit si-au dat seama ca va urma si casatoria

Inregistrat
    12.01.2009
    Data nuntii
    13/11/2010
    Biserica
    Biserica Reformata
    Restaurant
    Sala Talisman, Cluj Napoca

La noi parca toate s-au intamplat de la sine
    noi suntem impreuna de 7 ani, inca din liceu . desi la inceput parea sa fie doar o iubire trecatoare de liceu, l-am prezentat parintilor dupa doar o saptamana de cand ne-am cunoscut si mi-a cerut prietenia (ce vremuri ). in a doua saptamana de relatie m-a prezentat si el parintilor. in perioada ce a urmat in fiecare weekend eram ba la el ba la mine (ca in timpul satamanii fiind scoala nu aveam voie sa iesim sau sa ne intalnim dupa scoala, si in weekend bineinteles a dormit fiecare in patul lui ), dupa nici 6 luni s-au cunoscut si parintii . sincer, nici nu mai tin minte cu ce ocazie dar a fost "dragoste la prima vedere" si intre ei. de atunci multe nu s-au schimbat (doar ca dormim in acelasi pat ). familiile noastre se inteleg de minune, sarbatorile le facem impreuna, mai iesim la un gratar, etc.
    in 2008 de craciun, cand a venit iubitul meu acasa la mine, in prima faza a aratat inelul de logodna parintilor. bineinteles au ramas muti de uimire si bineinteles si bucurie. eu nu eram de fata, dar dupa acesta m-a cerut (eram doar noi doi in camera) si dupa ce mi-am revenit (nu ma asteptam absolut DELOC ) am iesit in bucatarie fericita si sarind de bucurie ca un copil mic . parintii mei ne-au felicitat, pe urma am mers la el acasa, si acolo veselie mare si de atunci toata familia se pregateste de nunti (zic la plural ca si fratele lui in acelasi an tot de craciun a cerut-o pe prietena de atunci si saptamana viitoare ne distram la nunta lor )
    o poveste un pic lunga, imi cer scuze dar m-a luat valul amintirilor

Inregistrat
    24.08.2009
    Data nuntii
    23/07/2011
    Biserica
    Catedrala Ortodoxa
    Restaurant
    Aroma Cluj

Noi suntem impreuna de 4 ani, avem deja sala...inel de 2 zile...insa nu le-am zis inca parintilor lui. Ieri le-am zis alor mei..desi stiau de la mine dar nu era oficial.... A fost emotionant..mama mai sa planga...dar am oprit-o eu...noi amandoi eram super emotionati...saptamana viitoare le zicem alor lui.Duminica se intoarc din vacanta...am emotii. Nu stiu exact de ce. Ideea e ca nu ne intelegem rau dar nu avem o relatie ff apropiata. Mama cu al meu se intelege ff bine. Ai lui sunt mai distanti, mai indiferenti. Simt un amestec de curiozitate si frica in acelasi timp. Sper sa fie bine

Inregistrat
    10.08.2010
    Data nuntii
    28/07/2012
    Biserica
    Biserica Reformata Bacia
    Restaurant
    undeva in jud HD

Noi suntem impreuna de un an, si pot sa spun ca am cei mai tari socrii din lume si sper sa ii tina Dumnezeu tot asa, parintii s-au cunoscut dupa cateva luni cu diferite ocazii, adica s-au cunoscut tot pe rand intre ei, apoi am petrecut sarbatorile impreuna, iar chesti cu casatoria era deja la ordinea zilei in discutii, glume, etc...iar dupa ce mi-a dat inelul, exact la un an, ai lui deja stiau ce urmeaza, la ai mei nu pot sa zic ca a fost surprindere, (desi mi-a fost un pic teama de reactia lui tata ca el e mai sever si mereu imi spunea ca m-a trimis la faculta sa fac scoala nu sa ma marit, si mai ales ca am mai avut o tentativa cu un fost prieten cu care am stat 3 ani, dar acum e totusi altceva ca la anul termin si eu cei 6 ani de faculta)asa ca parca se asteptau si ei intr-un fel la asta(poate nu asa repede!), ca vedeau ca ne intelegem asa bine si noi si ei intre ei, si parca totul a fost firesc, acum sunt curioasa cum o sa decurga lucrurile cand ne apucam serios de organizat

Link Sponsorizat: vanzari urgente pe MagazinulDeCase.ro

• Vand apartament, 3 camere, zona Apusului, pret 59.000 Euro. Detalii...
  • Vand apartament, 2 camere, zona Snagov, pret 59.000 Euro. Detalii...
+ Raspunde la acest subiect
Pagina 17 din 17
PrimulPrimul ... 7 15 16 17

Subiecte asemănătoare

1. Rolul Parintilor In Organizarea Nuntii
    By anda_smuf in forum Organizarea nuntii
    Răspunsuri: 227
    Ultimul mesaj: 05.08.2010, 22:56:51
  2. invitatii de nunta adresate parintilor
    By geany_m in forum Invitatii de nunta
    Răspunsuri: 55
    Ultimul mesaj: 06.04.2010, 16:21:28
  3. Cadouri din partea parintilor
    By irinav in forum Traditii locale
    Răspunsuri: 7
    Ultimul mesaj: 27.04.2009, 23:49:19
  4. Nunta de argint... a parintilor sau socrilor :)
    By lyanna in forum Subiecte arhivate
    Răspunsuri: 0
    Ultimul mesaj: 05.09.2007, 18:30:31
  5. Finii parintilor mei ne pot fi nasi?
    By corinutza79 in forum Subiecte arhivate
    Răspunsuri: 25
    Ultimul mesaj: 17.04.2007, 17:32:18

Reguli de postare