E bine ca ai reusit sa treci peste toate, pentru ca pana la urma fiecare are ceva pus deoparte numai pentru el. Plus ca in momentele alea crezi ca lumea se sfarseste trebuie sa ai puterea sa te ridici, sa te scuturi, si sa tii iar fruntea sus
![]()
. Spor la iubit in continuare

Raspunde cu citat
. Plus ca in momentele alea crezi ca lumea se sfarseste trebuie sa ai puterea sa te ridici, sa te scuturi, si sa tii iar fruntea sus
.
in ambele tabere, asa ca am hotarat noi doi sa ne planificam in mare nunta, sa stim exact ce vrem, ca apoi doar sa ii anuntam si sa ne punem pe treaba, sa nu mai lasam loc de comentarii. Asa nu vor fi discutii de genul "Nu stiti ce meniu ati vrea? Lasati ca ma ocup eu... Va fac eu sarmale si un terci cu cianura pentru tine (eu)" din partea soacra-mii 
V-au distrus relatia? Noua parca intr-un fel ne-a intarit-o...

). in a doua saptamana de relatie m-a prezentat si el parintilor. in perioada ce a urmat in fiecare weekend eram ba la el ba la mine (ca in timpul satamanii fiind scoala nu aveam voie sa iesim sau sa ne intalnim dupa scoala, si in weekend bineinteles a dormit fiecare in patul lui
), dupa nici 6 luni s-au cunoscut si parintii
) am iesit in bucatarie fericita si sarind de bucurie ca un copil mic
)