nici mie nu mi-a placut sa urmez tiparul clasic al nuntilor traditionale romanesti. ideea tortului cu bufet suedez este minunata. am mai intalnit.o si eu, in bulgaria am fost la o nunta, si oamenii au fost multumiti ca au avut ei din ce sa isi leaga
Mda fetelor...Mai e putin de tot pana la nunta noastra si emotiile sunt tot mai mari...Sa speram ca va iesi totul asa cum ne dorim...

nici mie nu mi-a placut sa urmez tiparul clasic al nuntilor traditionale romanesti. ideea tortului cu bufet suedez este minunata. am mai intalnit.o si eu, in bulgaria am fost la o nunta, si oamenii au fost multumiti ca au avut ei din ce sa isi leaga

eu o sa am tot bufet suedez!super idea cu minitortuletele
dar ma intreb ce v-om face cnd trebuie sa le "taiem"( adica stiti voi mirele si mireasa trebuie sa taie tortul impreuna)?????
Ultima editare de tweety82 : 08.07.2009 15:48:02 Motiv: Se putea edita primul mesaj
Buna ideea asta cu bufetul de prajituri.... de fapt e geniala. Si eu ma gandesc sa fac ceva de genul asta si sa fie aranjat mai devreme decat venirea tortului. Asta pentru ca, din observatiile pe care le-am facut la zecile de nunti la care am fost, am concluzionat ca multi invitati pleaca mai devreme de momentul "dulce".... asa ca de ce sa ii privezi pe oameni de desert!?
Problema este unde reusesc sa gasesc eu o cofetarie care sa faca ce vreau eu!? Am identificat una in Bucuresti, dar eu sunt din Pitesti (tough luck) si mi-e teama ca o sa fie complicat. Eu visez ceva cu multe tarte si miniprajiturele si mai ales cheesecake.... Daca aveti vreun sfat, va rog sa nu ezitati....![]()
If you can dream about it, you can do it.

Asa se face in Brazilia.
Se face un tort spetaculos, si zeci de tipuri de prajituri, dulciuri, tartine, bomboane, etc...
Se pregateste o masa superba cu toat prajituri si tort, si ramane expus, pt ca este un "pacat" daca ramane ascuns ceva atat de frumos, nu?
voi cauta niste poze.
pupici
Patricia Ortiz
am gasiti cateva poze pe internet
Patricia Ortiz
Link Sponsorizat: vanzari urgente pe MagazinulDeCase.ro