+ Raspunde la acest subiect
Pagina 126 din 134
PrimulPrimul ... 26 76 116 124 125 126 127 128 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 1.251 la 1.260 din 1336
    Inregistrat
    21.06.2009
    Data nuntii
    28/08/2010
    Biserica
    Sf.M.Mc.Dimitrie Izvoratorul de Mir
    Restaurant
    Old School

Implicit Re: probleme.....lunare in ziua nuntii...

Ooof, ce mult mi-as dori sa nu nu fie cazul de astfel de 'probleme' in ziua nuntii... eu nu (mai) iau anticonceptionale si nici n-o s-o fac doar din motivul asta. Ideea e ca in prima si/sau a doua zi de menstruatie am MARI probleme cu statul in picioare, deci va dati seama ce ar insemna?!?...

Inregistrat
    30.09.2008
    Data nuntii
    03/10/2009
    Biserica
    ADORMIREA MAICII 2
    Restaurant
    Mamaia, rest. Florida

Citat Postat de mada81lina Vezi mesajul
    Eu iau anticonceptionale de multi ani, cam de pe la 16 ani. Mai precis am luat pana prin august.
    Va vine sa credeti sau nu, dar eu in noiembrie 2008, cand am ales sala si ziua nuntii, mi-am calculat ca daca iau foliile neintrerupt, cand sunt si cand nu sunt la menstruatie. Si am ales data nunti asa incat sa am nici o problema cu menstruatia. Asta a fost principalul motiv al alegerii datei. Apoi m-am consultat cu familia, nasii sa fie ok sa le convina si am semnat contractul.
    Mie mi se pare problema menstruatiei la nunta mai stresanta decat daca ploua atunci.
    Si asa am pacalit la nunta menstruatia, dar si ploaia.
    Adica in 30 mai, la nunta, a plouat cu galeata, au fost 19 grade , dar...... si aici am fost isteatza, am facut sedinta foto pe 16 mai, cand a fost soare si frumos
    Deci am reusit sa fentez 2 dintre cele mai stresante probleme ale mireselor, din ziua nuntii.
    si eu am calculat si am ales ziua in functie de menstruatie, numai ca a dat eroare pentru ca au fost dati cand a venit si la 27 zile si astfel surprizaaaa... la nunta am fost in perioada urata si a doua zi.. dar eram atat de fericita incat nici ploaia, nici probleme lunare nu mi-au stricat cea mai frumoasa zi de pana acum. inainte de a veni alaiul am luat si un algocalmin si un paduden (am de obicei dureri mari de burta), m-am camuflat bine de tot si la distractieee... am mai fost o singura data la toaleta si chiar nu au fost probleme. de obicei la mine primele 4 zile sunt urate rau de tot, dureri, .. .. nu va dati organismul peste cap pentru o zi. o sa fiti prea fericite si emotionate ca sa mai simtiti si alte probleme..

Inregistrat
    21.01.2009
    Data nuntii
    31/01/2000
    Biserica
    sfantu gheorghe
    Restaurant
    Bucuresti

Citat Postat de MissSwan Vezi mesajul
    Eu sunt pro-anticonceptionale la capitolul asta. Chiar daca nu luai dinainte, cea mai buna idee mi se pare ca in luna dinaintea nuntii in functie de ziua cand iti vine menstruatia iti poti da seama daca in principiu vei fi sau nu in aceeasi situatie in sapt nuntii. Incepi o folie de anticonceptionale si apoi o continui cu a doua fara pauza. Nu mi se pare nici o mare problema si nu pateste nimeni nimic, problemele de la anticonceptionale pot interveni in cazul in care iei mai mult de 5 ani neintrerupt, sau ai deja peste 35 de ani (si alte exceptii care sunt mentionate pe prospect). O vizita la un ginecolog bun care iti poate recomanda cele mai potrivite pastile pentru tine este de asemenea indicata in cazul in care nu ai mai luat niciodata. Recomand acelasi lucru si pt luna de miere. Sa fim serioase, cine isi doreste sa fie in timpul menstruatiei atunci (mai ales daca mergeti intr-un loc exotic). Ca sa nu mai vorbim ca se scapa si de grija prezervativului (in cazul in care este prea devreme pt un bebe).

Nici eu nu-mi doresc sa fiu in timpul menstruatiei la nunta, nu din cauza bisericii, n-am eu probleme de-astea (e un lucru perfect natural, cum sa ma consider murdara sau pacatoasa din aceasta cauza, ce prostii), mai ales ca noi nu vom face nunta la ortodocsi. Pur si simplu sunt destule griji in ziua aia ca sa mai stau si cu problema menstruatiei pe cap.
    Mi-am dat si eu cu parerea, sper sa nu se simta nimeni jignit(a).
    ai foarte mare dreptate
    nici eu nu iau de regula anticonceptionale insa sunt ceas luna de luna asa ca stiam sigur ca la nunta voi avea probleme
    asa ca am luat vreo 2 saptamani pilule si la 2-3 zile dupa ce nu le-am mai luat mi-a si venit
    si a fost super ok
    asa ca recomand metoda

Inregistrat
    30.10.2009
    Data nuntii
    18/09/2010
    Biserica
    sf. Vineri Dr. Taberei
    Restaurant
    Bucuresti , Club Passion

Citat Postat de dannemaria Vezi mesajul
    Ooof, ce mult mi-as dori sa nu nu fie cazul de astfel de 'probleme' in ziua nuntii... eu nu (mai) iau anticonceptionale si nici n-o s-o fac doar din motivul asta. Ideea e ca in prima si/sau a doua zi de menstruatie am MARI probleme cu statul in picioare, deci va dati seama ce ar insemna?!?...

eu am mari dureri de burta si sunt si f nervoasa si irascibila si de toate ...si chiar nu vreau sa ma gandesc la mine ce ar iesi la nunta... bridezillllllaaaaa chiar imi e frica de perioada asta si sper sa nu am norocul chiar in cea mai frumoasa zi din viata de cea mai urata perioada

Inregistrat
    03.02.2010
    Data nuntii
    25/09/2010
    Biserica
    Timisoara
    Restaurant
    Rustic

Eu nici nu m-am gandit la aspectul asta. Noroc cu forumul

Pana in august oricum nu am nici o sansa sa aproximez(e tare neregulat), asa ca o sa apelez la anticonceptionale si sigur am scapat de grija.

Inregistrat
    14.09.2009
    Data nuntii
    04/09/2010
    Biserica
    Catedrala Catolica Sf. Iosif
    Restaurant
    Bucuresti, Hotel Capitol

fetelor ... am facut un mic calcul, si pe 4 sept voi fi si eu in a doua zi, dau daca nu, chiar in prima zi de menstruatie. ce ma fac? ... ca eu am dureri super mari, nu pot sa stau mult in picioare, nu am pofta de mancare, sunt somnoroasa si bosumflata, irascibila ... uuuffff ....
    mai am o scapare: la mine ciclul e neregulat, deci daca intr-una din lunile urmatoare imi intarzie o sapt, atunci se decaleaza si nu voi mai avea in ziua nuntii .. .. dar voi avea in luna de miere ... si nici asta nu ma aranjeaza ...
    ce fac ?

CARLA MARIA & LUCA STEFAN

Inregistrat
    07.09.2009
    Data nuntii
    19/05/2012
    Biserica
    Bucuresti
    Restaurant
    Bucuresti

Citat Postat de MireasaEmotionata Vezi mesajul
    fetelor ... am facut un mic calcul, si pe 4 sept voi fi si eu in a doua zi, dau daca nu, chiar in prima zi de menstruatie. ce ma fac? ... ca eu am dureri super mari, nu pot sa stau mult in picioare, nu am pofta de mancare, sunt somnoroasa si bosumflata, irascibila ... uuuffff ....
    mai am o scapare: la mine ciclul e neregulat, deci daca intr-una din lunile urmatoare imi intarzie o sapt, atunci se decaleaza si nu voi mai avea in ziua nuntii .. .. dar voi avea in luna de miere ... si nici asta nu ma aranjeaza ...
    ce fac ?
    Eu m-as duce la medicul ginecolog sa-mi recomande niste anticonceptionale. Regleaza ciclul si te scapa de dureri. Plus ca prin luarea a doua folii consecutive, scapi de menstruatie in luna respectiva si te poti bucura linistita de nunta.

Inregistrat
    06.07.2009
    Data nuntii
    25/09/2010
    Biserica
    Biserica Domnitelor
    Restaurant
    undeva in tara lui Stefan cel Mare

Eu am niste probleme de sanatate si nu am voie sa iau antibebe, never :P. Din iulie, de cand am fixat nunta, mi-a venit de vreo 3 ori fix pe 25 si de celelalte ori pe 22-23. Va fi dragut :P. Daca aveti solutii si pt mirese defecte ca mine, va rog sa le postati .

Inregistrat
    07.09.2009
    Data nuntii
    19/05/2012
    Biserica
    Bucuresti
    Restaurant
    Bucuresti

Citat Postat de andreeasmiley Vezi mesajul
    Eu am niste probleme de sanatate si nu am voie sa iau antibebe, never :P. Din iulie, de cand am fixat nunta, mi-a venit de vreo 3 ori fix pe 25 si de celelalte ori pe 22-23. Va fi dragut :P. Daca aveti solutii si pt mirese defecte ca mine, va rog sa le postati .
    Hmm, pai in cazul tau ori multe analgezice cu ibuprofen (daca ai dureri mari), ori daca pur si simplu nu vrei sa fii la menstruatie, exista vitamina K. Din cate stiu eu aceea se ia in momentul in care iti vine ciclul (trebuie sa fii pe faza), dar apoi luna urmatoare va veni cat pentru doua (si cantitativ si ca dureri). Alte solutii nu stiu.

Inregistrat
    30.09.2008
    Data nuntii
    03/10/2009
    Biserica
    ADORMIREA MAICII 2
    Restaurant
    Mamaia, rest. Florida

Citat Postat de MireasaEmotionata Vezi mesajul
    ce fac ?
    si la mine a picat tot a doua zi si la fel aveam niste dureri crunte.
    inainte sa vina invitatii am luat si un paduden si un algocalmin, m-am impachetat si foarte bine si nu am avut nici o problema. nu am vrut sa-mi dau organismul peste cap pentru o zi si a mers
    am mai ajuns o singura data la baie, la restaurant, inainte sa vina invitatii, dar nu au fost probleme. am fost prea fericita in ziua aceea ca sa ma mai gandesc la problemele lunare si am si dansat toata noaptea.

Link Sponsorizat: vanzari urgente pe MagazinulDeCase.ro

• Vand apartament, 2 camere, zona Pantelimon, pret 30000 euro. Detalii...
  • Vand apartament, 2 camere, zona Berceni, pret 39500 euro. Detalii...
+ Raspunde la acest subiect
Pagina 126 din 134
PrimulPrimul ... 26 76 116 124 125 126 127 128 ... UltimulUltimul

Subiecte asemănătoare

1. Ce Cadouri Ati Primit In Ziua Nuntii
    By miosb in forum Banii stransi
    Răspunsuri: 121
    Ultimul mesaj: 25.08.2010, 19:45:19
  2. Zi de nastere/Aniversare in ziua nuntii
    By sunset in forum Organizarea nuntii
    Răspunsuri: 98
    Ultimul mesaj: 08.08.2010, 08:39:20