+ Raspunde la acest subiect
Rezultate de la 1 la 10 din 10
    Inregistrat
    21.02.2009
    Data nuntii
    06/06/2009
    Biserica
    Bucuresti
    Restaurant
    Nunta la cort

Implicit Dieta cu proteine

A incercat cineva dieta cu proteine?
    Am auzit despre avantaje, dar despre dezavantaje n-am auzit si vreau sa stiu daca a tinut-o cineva...

Am inteles ca se mananca in primele 2 saptamani orice tip de carne si mezel, masline, castraveti, castraveciori murati ( fara zahar ), oua, branza, cascaval, lapte...in orice cantitate. In rest nu se mai mananca nimic...Aveti voie apa, cafea si ceai, ultimele doua indulcite cu zaharina.

Dupa doua saptamani se mai adauga salata verde si alte chestii... o sa o scriu diseara cand ajung acasa.

Daca intre timp apare cineva care a tinut-o, astept pareri

Inregistrat
    22.10.2007
    Data nuntii
    00/00/0000
    Biserica
    Sf
    Restaurant
    Bucuresti,

Implicit Re: Dieta cu proteine

Banuiesc ca vb de dieta Atkins. Eu am incercat sa o tin, am reusit vreo 2 saptamani in care am slabit, intr-adevar, vreo 5 kile, dar am facut diskinezie biliara - si cred ca daca mai tineam 2 saptamani faceam si guta de la atata carne. Mie mi s-a parut usor de tinut dpdv al confortului de moment (ca mananci pe saturate) dar pe termen mediu si lung, sa zic asa, inseamna ateroscleroza si infarct...
    Eu am slabit foarte bine cu South Beach, care seamana foarte mult cu Atkins, dar e mai.. "user friendly"
    Mamica de baiat mare!
    Cum creste un pitic

Inregistrat
    21.02.2009
    Data nuntii
    06/06/2009
    Biserica
    Bucuresti
    Restaurant
    Nunta la cort

Seamana cu Atkins, dar nu este. Uite...O scriu mai jos. O tin si eu si sotul meu de 7 zile si am slabit eu 1.5kg si el 3 kg. Eu am mai calcat stramb, dar nu mi-e teama ca eu mai am de dat jos maxim 3 kg si oricum o sa trebuiasca sa tin impreuna cu el inca 7 saptamani. Eu recomand aceasta dieta ( fara sa faceti excese de mezeluri sau carne grasa ca sa nu va-mbolnaviti ) pentru ca ma simt energica, nu ma roade stomacul, nu ametesc...Cel mai nasol este lipsa de dulce care ne innebuneste si de aceea la Cola-Light nu am renuntat pe perioada dietei si cu toate acestea am slabit amandoi.
    Va urez succes si va tin la curent cu eventualele schimbari!

REGIM DE SLABIRE

ETAPA I (doua saptamani):

Alimente permise:

-CARNE (de orice fel, in orice cantitate, fiarta, la gratar sau la cuptor);
    -MEZELURI (de orice fel, in orice cantitate);
    -GRASIMI (slanina, costita, unt);
    -OUA ( fierte sau omleta fara ulei, la teflon – recomandarea a r fi 1- 2 nu mai multe);
    -BRANZA (telemea), CASCAVAL;
    -CASTRAVETI (proaspeti, de gradina, etc), MASLINE;
    -MURATURI (de preferat cele in saramura sau sa nu contina zahar);
    -CONDIMENTE (de orice fel: sare, piper, boia iute sau dulce, mustar);
    -PAINE NEAGRA, DE SECARA, OVAZ – 100 – 150g / zi.
    -APA (plata la discretie), CEAI, CAFEA (fara zahar, numai cu zaharina).

Alimente strict interzise: alcool (de orice fel), apa gazoasa, fructe, sucuri (indulcite sau naturale), orice legume in afara celor de mai sus.

ETAPA A II-A (doua saptamani):
    La alimentele de la etapa I se adauga:
    - salata verde, varza, dovlecel, ardei gras, telina.

ETAPA A III- A (doua saptamani):
    La alimentele deja permise se mai adauga:
    -CEAPA, usturoi, (in mancare), fasole verde, rosii, ardei iuti;
    -FRUCTE (numai visine, capsuni, zmeura, mure);
    -Sucul de la 1 lamaie

ETAPA A IV-A (doua saptamani):
    Se adauga:
    -Toate zarzavaturile
    -SMANTANA
    -CIUPERCI
    -SFECLA ROSIE (fara zahar)

NOTA: dupa 4 zile de la inceperea curei, slabirea este brusca si semnificativa din prima etapa. Se poate slabi in doua luni pana la 12-17 kg la femei si 15-20 kg la barbati.
    ATENTIE: orice abatere, orice aliment nepermis consumat (o cafea cu zahar, o guma de mestecat, o inghetata, o gura de alcool, etc) intrerupe intreg procesul de slabire cu cate 8 zile.

Inregistrat
    13.02.2009
    Data nuntii
    28/08/2010
    Biserica
    -
    Restaurant
    -

Citat Postat de alinabubuianu Vezi mesajul
    Seamana cu Atkins, dar nu este. Uite...O scriu mai jos. O tin si eu si sotul meu de 7 zile si am slabit eu 1.5kg si el 3 kg. Eu am mai calcat stramb, dar nu mi-e teama ca eu mai am de dat jos maxim 3 kg si oricum o sa trebuiasca sa tin impreuna cu el inca 7 saptamani. Eu recomand aceasta dieta ( fara sa faceti excese de mezeluri sau carne grasa ca sa nu va-mbolnaviti ) pentru ca ma simt energica, nu ma roade stomacul, nu ametesc...Cel mai nasol este lipsa de dulce care ne innebuneste si de aceea la Cola-Light nu am renuntat pe perioada dietei si cu toate acestea am slabit amandoi.
    Felicitari pentru rezultate si spor pe mai departe

Inregistrat
    09.09.2008
    Data nuntii
    13/06/2009
    Biserica
    catedrala
    Restaurant
    Mamaia, restaurant Astoria

Sfat,
    Ideal sa fie combinata cu multe exercitii in sala de fitnes.
    Iar una din mese sa contina vitamine si fibre vegetale consumata de preferinta inainte de sala.

Succes!

Inregistrat
    18.11.2009
    Data nuntii
    04/09/2010
    Biserica
    biserica SF.
    Restaurant
    voineasa valcea

Nu Mai E Nimeni Care Tine Dieta Asta????????????

Inregistrat
    04.11.2009
    Data nuntii
    03/07/2010
    Biserica
    Sf.Petru si Pavel - Calimanesti
    Restaurant
    Calimanesti,Hotel Orizont

Citat Postat de alinabubuianu Vezi mesajul
    Va urez succes si va tin la curent cu eventualele schimbari!
    Mi se pare o dieta buna,la prima vedere,desi cred ca o sa apara "minunata costipatie" in primele 2 saptamani :P
    Desi nu ma impac eu foarte bine cu carnea(pe mezeluri nici nu pun gura),o sa incerc sa o tin,si chiar o sa incep de maine(pentru ca azi mi-a luat la birou 2 iaurturi si am vazut ca nu este voie ).Cred ca este bine de tinut chiar si de Paste,pentru ca avem carne (eu mananc pui,nu miel care este cam grasa),avem si oua,castraveti proaspeti.....deci feteleeee,tine-ti va incep si io si o sa va zic rezultatele.Eu am inceput si aerobicul de 2-3 ori pe saptamana si bicicleta medicinala acasa 1-2 ori.
    Pe 11 aprilie am Cununia Civila,sper sa slabesc macar 1 kg pana atunci,iar pana la nunta as mai vrea sa dau vreo 4 kg.
    Sa imi tineti pumnii
    alinabubuianu multumesc pentru ca ne-ai impartasit aceasta dieta

Inregistrat
    08.12.2008
    Data nuntii
    19/09/2009
    Biserica
    Sf.Gheorghe
    Restaurant
    Bucuresti

am incercat si eu aceasta dieta cu proteine dar dupa nunta si din pacate nu a dat nici un rezultat in cazul meu, din contra chiar.
    Eu inainte de nunta am slabit exact cat mi-am dorit dar am incercat altceva.
    Sper ca in cazul tau sa dea rezultatele asteptate!

Inregistrat
    14.01.2010
    Data nuntii
    31/01/2000
    Biserica
    paraschiva
    Restaurant
    Bucuresti

Thumbs up Re: Dieta cu proteine

Am tinut dieta aceasta, e super buna, am inceput-o cand aveam 60kg , iar dupa 5 saptamani am ajuns la fantastica greutate de 50 kg. Sa fiu sincera nici nu am pus un gram inapoi , dar ai grija ce mananci dupa ce termini dieta, bafta multa

Inregistrat
    30.11.2009
    Data nuntii
    31/01/2000
    Biserica
    madona dudu
    Restaurant
    Bucuresti

A tinut-o un prieten si intr-adevar a sabit f mult. Problema a fost ca dupa ce s-a lasat de ea a pus si mai multe kilograme.

Link Sponsorizat: vanzari urgente pe MagazinulDeCase.ro

• Vand apartament, 3 camere, zona Apusului, pret 59.000 Euro. Detalii...
  • Vand apartament, 2 camere, zona Snagov, pret 59.000 Euro. Detalii...
+ Raspunde la acest subiect

Subiecte asemănătoare

1. Dieta Scarsdale
    By andreea29 in forum Cum slabim?
    Răspunsuri: 97
    Ultimul mesaj: 21.11.2009, 08:18:43
  2. Tinem dieta inainte de nunta sau..mancam ca "spartele?"
    By cristina_24 in forum Subiecte arhivate
    Răspunsuri: 10
    Ultimul mesaj: 13.12.2006, 11:11:13

Reguli de postare