Si eu ma gandeam sa-i iau ceva viitorului meu sot, dar avand in vedere ca am avut foarte multe cheltuieli acum, cred ca nu i mai iau nimic.
Cred ca momentul pentru dat cadoul ar fi atunci cand vine sa te ia de acasa.
Eu zic ca depinde de fiecare. Si ce posibilitati ai la momentul respectiv. si eu as vrea sa ii iau ceva si acum zic ca sigur o sa-i iau dar pana atunci mai vedem. Depinde de ce bani o sa am. Si momentul il alegi tu. Dar daca el nu iti ia nimic ai grija sa nu il dai in public sa nu se simta prost. Adica daca nu ati vorbit sa va faceti cadouri ca ei nu sunt asa de receptivi la chestii din astea. Nu ca ar face-o cu intentie.![]()

Buna!
Fetelor am citit in acest subiect despre problema cadourilor pt mire, eu sincer e prima oara cand aud de aceste cadouri, e ceva obligatoriu, sau???
va pup
Asa am auzit ca se face acest schimb de cadouri..si noi am vrut sa respectam si aceasta traditie.I-am cumparat pana la urma o bratara de aur foarte finuta iar el mie o pereche de cercei Swarovski super frumosi...am facut acest schimb de cadouri cand a venit cu alaiul la mine acasa sa ma ia mireasa...totul a iesit superb.

Eu am vrut sa ii i-au o bratara de aur,la ziua lui,dar erau foarte scumpe,in jur de 500.600 euro.
Acuma na cu ocazia asta ce sa fac poate bag mana mai adanc in portofel,dar chiar sunt intre 3 cadouri,si nu stiu ce sa aleg.
1.Bratara
2.Costum,dar ma gandesc ca nu o sa il poarte mult timp,pt ca sunt decisa sa il pun la cura de slabire vreo 10-15 kile.El e mai masiv dar are corpul ca piatra,ca se antreneaza.Acuma nu stiu,cu costumul,dupaia alti bani sa il modificam.Mai ales ca ii place cum gatesc si nu stiu daca o sa slabeasca,cer e ca nu il las sa se mai ingrase.
3.Ma gandeam sa ii cumpar o casca de motocicleta,dar sunt scumpe la 400,500 de euro,dar nu cred ca se potriveste la evenimnetul lui,poate la ziua lui de nastere.
Alte idei fetelor?
Surpriza pt mire cu ocazia nuntii.
Stiu ca era (parca la catolici) traditia ca miri sa isi faca cate un cadou in ziua nuntii). Mie mi se pare super si vreau sa-i iau viitorului meu sot o chitara electrica. I s-a pus pata pe ea, si i-am spus ca nu ne permitem asa ceva vis-a-vis de faptul ca el nu stie sa cante la chitarasi tocmai de aceea cred ca bucuria si supriza va fii mai mare
![]()
Link Sponsorizat: vanzari urgente pe MagazinulDeCase.ro