+ Raspunde la acest subiect
Pagina 41 din 45
PrimulPrimul ... 31 39 40 41 42 43 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 401 la 410 din 443
    Inregistrat
    07.07.2009
    Data nuntii
    10/10/2009
    Biserica
    SF. NICOLAE
    Restaurant
    vila Tusa

Implicit Re: cadou pentru mire

Si eu ma gandeam sa-i iau ceva viitorului meu sot, dar avand in vedere ca am avut foarte multe cheltuieli acum, cred ca nu i mai iau nimic.
    Cred ca momentul pentru dat cadoul ar fi atunci cand vine sa te ia de acasa.

Inregistrat
    09.09.2009
    Data nuntii
    04/09/2010
    Biserica
    Luncasi, Buzau
    Restaurant
    Restaurant Grand, Buzau

Citat Postat de maria27 Vezi mesajul
    Si eu ma gandeam sa-i iau ceva viitorului meu sot, dar avand in vedere ca am avut foarte multe cheltuieli acum, cred ca nu i mai iau nimic.
    Cred ca momentul pentru dat cadoul ar fi atunci cand vine sa te ia de acasa.
    cadoul pt mire nu ar trebui sa fie costumul si restul vestimentatiei?

Inregistrat
    24.06.2009
    Data nuntii
    18/09/2010
    Biserica
    Nu stiu
    Restaurant
    Valcea, Casa Alba

Eu zic ca depinde de fiecare. Si ce posibilitati ai la momentul respectiv. si eu as vrea sa ii iau ceva si acum zic ca sigur o sa-i iau dar pana atunci mai vedem. Depinde de ce bani o sa am. Si momentul il alegi tu. Dar daca el nu iti ia nimic ai grija sa nu il dai in public sa nu se simta prost. Adica daca nu ati vorbit sa va faceti cadouri ca ei nu sunt asa de receptivi la chestii din astea. Nu ca ar face-o cu intentie.

Inregistrat
    04.06.2009
    Data nuntii
    07/11/2009
    Biserica
    Ghencea
    Restaurant
    Bucuresti, Victoria

Buna!
    Fetelor am citit in acest subiect despre problema cadourilor pt mire, eu sincer e prima oara cand aud de aceste cadouri, e ceva obligatoriu, sau ???
    va pup

Inregistrat
    07.01.2009
    Data nuntii
    03/10/2009
    Biserica
    Catedrala"Sfanta Treime"
    Restaurant
    Fetesti,Miorita

Asa am auzit ca se face acest schimb de cadouri..si noi am vrut sa respectam si aceasta traditie.I-am cumparat pana la urma o bratara de aur foarte finuta iar el mie o pereche de cercei Swarovski super frumosi...am facut acest schimb de cadouri cand a venit cu alaiul la mine acasa sa ma ia mireasa...totul a iesit superb.

Inregistrat
    10.08.2009
    Data nuntii
    12/6/2010
    Biserica
    nu stiu inca
    Restaurant
    Cranwell

Eu am vrut sa ii i-au o bratara de aur,la ziua lui,dar erau foarte scumpe,in jur de 500.600 euro.
    Acuma na cu ocazia asta ce sa fac poate bag mana mai adanc in portofel,dar chiar sunt intre 3 cadouri,si nu stiu ce sa aleg.
    1.Bratara
    2.Costum,dar ma gandesc ca nu o sa il poarte mult timp,pt ca sunt decisa sa il pun la cura de slabire vreo 10-15 kile.El e mai masiv dar are corpul ca piatra,ca se antreneaza.Acuma nu stiu,cu costumul,dupaia alti bani sa il modificam.Mai ales ca ii place cum gatesc si nu stiu daca o sa slabeasca,cer e ca nu il las sa se mai ingrase.
    3.Ma gandeam sa ii cumpar o casca de motocicleta,dar sunt scumpe la 400,500 de euro,dar nu cred ca se potriveste la evenimnetul lui,poate la ziua lui de nastere.
    Alte idei fetelor?

Inregistrat
    02.05.2009
    Data nuntii
    29/05/2010
    Biserica
    Galati
    Restaurant
    SERAFIN 2 sus

Implicit Re: Surpriza pentru mire cu ocazia nuntii

Citat Postat de mia0820 Vezi mesajul
    intreb asta pentru ca la anul unul din prieteni face nunta exact de ziua altui prieten, iar cand am sugerat sa-i cantam la multi ani, fetele din grupul nostru mi-au sarit in cap ca e doar noaptea mirilor si ei trebuie sa fie in centrul atentiei..eu zic ca ar fi dragut pentru ca ne este prieten si sa canti la multi ani nu dureaza o noapte intreaga

Da da da stiu despre ce prieteni vbesti tu!! Evident k o sa-i cantam "la multi ani"!!!! ( numai k am vbit deja cu sarbatoritul....si i-am zis k dak simt k se indreapta prea multa atentie asupra lui cred k o sa iau foc ) ....... iar el o sa arate asha :

Inregistrat
    25.01.2008
    Data nuntii
    18/07/2009
    Biserica
    Bis. Greaca
    Restaurant
    Galati, Royal

Citat Postat de consuelo Vezi mesajul
    Da da da stiu despre ce prieteni vbesti tu!! Evident k o sa-i cantam "la multi ani"!!!! ( numai k am vbit deja cu sarbatoritul....si i-am zis k dak simt k se indreapta prea multa atentie asupra lui cred k o sa iau foc ) ....... iar el o sa arate asha :
    ii vom canta "la multi ani" cand vei fi furata (de noi ...deci esti in siguranta, miresico )

Inregistrat
    15.07.2009
    Data nuntii
    17/04/2010
    Biserica
    Biserica Sf. Mina
    Restaurant
    Constanta, Zorile

Surpriza pt mire cu ocazia nuntii.
    Stiu ca era (parca la catolici) traditia ca miri sa isi faca cate un cadou in ziua nuntii). Mie mi se pare super si vreau sa-i iau viitorului meu sot o chitara electrica. I s-a pus pata pe ea, si i-am spus ca nu ne permitem asa ceva vis-a-vis de faptul ca el nu stie sa cante la chitara si tocmai de aceea cred ca bucuria si supriza va fii mai mare

Inregistrat
    02.05.2009
    Data nuntii
    29/05/2010
    Biserica
    Galati
    Restaurant
    SERAFIN 2 sus

Citat Postat de mia0820 Vezi mesajul
    ii vom canta "la multi ani" cand vei fi furata (de noi ...deci esti in siguranta, miresico )

hmmm ..nimeni nu o sa reuseasca sa ma fure...pt k o sa fiu fff bine pazita de iubi al meu!!!!!
    Sau deja v-a platit...ca sa scape de mine in seara nuntii makr vreo jum d ora???? hmm la asta nu m-am gandit

Link Sponsorizat: vanzari urgente pe MagazinulDeCase.ro

• Vand apartament, 2 camere, zona Pantelimon, pret 30000 euro. Detalii...
  • Vand apartament, 2 camere, zona Berceni, pret 39500 euro. Detalii...
+ Raspunde la acest subiect
Pagina 41 din 45
PrimulPrimul ... 31 39 40 41 42 43 ... UltimulUltimul

Subiecte asemănătoare

1. Fundal muzical pentru videoclipul nuntii
    By mitutza in forum Muzica
    Răspunsuri: 89
    Ultimul mesaj: 21.08.2010, 13:36:50
  2. Petrecere restransa pentru sarbatorirea nuntii
    By anonymous in forum Organizarea nuntii
    Răspunsuri: 104
    Ultimul mesaj: 21.07.2008, 11:03:07