+ Raspunde la acest subiect
Pagina 25 din 26
PrimulPrimul ... 15 23 24 25 26 UltimulUltimul
Rezultate de la 241 la 250 din 257
    Inregistrat
    07.02.2005
    Data nuntii
    04/10/2009
    Biserica
    Sfantul Nicolae
    Restaurant
    Pe malul marii

Implicit Re: cum trebuie sa arate o mireasa?

Fetelor, cum vi se pare "smoky eyes" la o mireasa? Merge?
    Ce credeti ca s-ar potrivi pentru un ten bronzat? Multumesc.

Inregistrat
    18.08.2008
    Data nuntii
    20/06/2009
    Biserica
    Biserica Icoanei
    Restaurant
    Bucuresti,Aristocrat Hall-Sala London

Nu cred ca exista o regula la machiajul pe care il vei avea in ziua nuntii...dupa parerea mea poti merge linistita pe varianta smokey eyes...atata timp cat iti sta bine si este executat de o persoana priceputa.Din cate stiu eu smokey eyes nu inseamna neaparat mult negru...se poate face si cu alte culori...mov spre exemplu.

Pup

Inregistrat
    06.05.2008
    Data nuntii
    12/09/2009
    Biserica
    Casin
    Restaurant
    Bucuresti

Fetelor, eu am fost azi la o proba de machiaj la Liana Moraru, care am inteles ca e make-up artist pe tara pentru Max Factor, Shisheido, Lancaster si Deborah. N-am fost prea incantata....dar asta si din cauza ca i-am dat mana libera, iar ce a iesit nu s-a potrivit cu ce imi doresc eu pentru machiajul de mireasa. Mai exact eu imi doresc un machiaj usor, natural, in nici un caz strident, iar ce mi-a facut ea (desi un machiaj foarte reusit) mi s-a parut mai degraba un machiaj de vampa. In fine, mai merg la o proba la ea saptamana viitoare, de data asta inarmata cu poze cu genul de machiaj pe care mi-l doresc, sa vedem ce iese. Vreau sa va intreb daca si-a mai facut cineva machiajul de mireasa la ea si cum vi s-a parut?

Inregistrat
    04.07.2007
    Data nuntii
    13/09/2008
    Biserica
    Sf. Petru si Pavel
    Restaurant
    Bucuresti,Vulturul

Citat Postat de Lolitaa Vezi mesajul
    Fetelor, eu am fost azi la o proba de machiaj la Liana Moraru, care am inteles ca e make-up artist pe tara pentru Max Factor, Shisheido, Lancaster si Deborah. N-am fost prea incantata....dar asta si din cauza ca i-am dat mana libera, iar ce a iesit nu s-a potrivit cu ce imi doresc eu pentru machiajul de mireasa. Mai exact eu imi doresc un machiaj usor, natural, in nici un caz strident, iar ce mi-a facut ea (desi un machiaj foarte reusit) mi s-a parut mai degraba un machiaj de vampa. In fine, mai merg la o proba la ea saptamana viitoare, de data asta inarmata cu poze cu genul de machiaj pe care mi-l doresc, sa vedem ce iese. Vreau sa va intreb daca si-a mai facut cineva machiajul de mireasa la ea si cum vi s-a parut?

Buna,

Tot Liana mi-a facut si mie machiajul de mireasa si am fost super multumita. Eu am fost super super multumita pentru ca a existat comunicare intre mine si ea iar rezultatul a fost cel pe care il vezi in semnatura . Sotul meu a ramas cu gura deschisa cand m-a vazut ( cu toate ca ma machiez in fiecare zi)

http://picasaweb.google.com/elioma00...94391467810850

Inregistrat
    13.08.2008
    Data nuntii
    02/08/2009
    Biserica
    AZS, Ploiesti
    Restaurant
    Ploiesti, President III

fond de ten si pudra ilumintoare, blush cu ceva sidef. machiajul luminos este de mare efect si prinde foarte bine pe tenul miresicilor

Inregistrat
    07.12.2008
    Data nuntii
    21/08/2010
    Biserica
    nu stim inca
    Restaurant
    Cluj-Napoca, Hotel Stil

Buna, dragi miresici to be!
    Am vazut acest topic si, pentru ca sunt in domeniu, m-am gandit sa va scriu care sunt principiile unui machiaj de mireasa reusit atat pentru vizionarea de la apropiere, fata in fata, cat mai ales pentru fotografiile care vor ramane peste ani si care trebuie sa arate superb.
    Foarte importanta este o baza de machiaj cu efect de matifiere, pentru ca ea face fondul de ten sa adere mai bine si sa arate proaspat chiar si dupa ce au trecut ore si tenul se incalzeste, transpira etc. Fondul de ten, potrivit voua, pentru tipul de ten, cat de natural sau cu putere de acoperire mare, dupa nevoi. Neaparat o pudra buna. Cu efect de matifiere. Sigur ca ne plac iluminatoarele si stralucirea, dar trebuie avut in vedere faptul ca in poze o pudra iluminatoare nu mascheaza probleme tenului, ba chiar le scoate in evidenta si, mai rau, arata ca si cum ai fi transpirat, adica foarte lucios. Matifierea este cea mai buna solutie si este si folosita in pozele profi cu modele de rochii de mireasa. Am sa atasez si o poza care arata cat de natural si mat arata machiajul lor. La machiaj, mana libera pentru ce va place, referitor la culori. Aici nu pot sa impun nimic, nu ca as vrea, dar difera gusturile. Doar un sfat: orice culoare folositi, de ex la buze, incercati un pigment ceva mai tare. Nu mult, dar putin mai intens, pentru ca in poze se vede mai stearsa culoarea. Inca ceva care arata f bine in poze este conturarea usoara a fetei, sculptarea pometilor si mandibulei, pentru ca la pozele cu blitz, lumina va acapara toata fata si nu se vor distinge umbre, fata va arata putin ca o placinta..haha.. not funny..
    Cu rimelul, toate stiti ca e bine sa fie waterproof, just in case.., dar stiati ca va parea mai intens negrul si albul ochilor va parea mai alb, daca rimelul are si o tenta de indigo? Culorile mai reci, cum e negrul cu reflexii indigo par mai intense in fotografie, dar si in realitate.
    Apropo de culori si tente, alegeti culori cu tente mai calde, pentru ca in poze tot ce e rozaliu pare si mai roz. Poate fi ok pentru buze, dar pentru ten nu.
    Sper ca v-am ajutat si iata fotografiile:
    Imagini atasate

Inregistrat
    07.03.2008
    Data nuntii
    26/07/2009
    Biserica
    Catedrala Sf Treime
    Restaurant
    Mara

Citat Postat de symynablue Vezi mesajul
    modelul arata fantastic dar sunt sigura ca aici nu vedem doar machiajul , vedem si o modificare computerizata, oricum trecand peste asta si eu cred ca un machiaj natural si bine executat poate arata deosebit

Inregistrat
    11.08.2008
    Data nuntii
    11/07/2009
    Biserica
    iasi
    Restaurant
    MOARA DE FOC

Am vazut acest topic si, pentru ca sunt in domeniu, m-am gandit sa va scriu care sunt principiile unui machiaj de mireasa reusit atat pentru vizionarea de la apropiere, fata in fata, cat mai ales pentru fotografiile care vor ramane peste ani si care trebuie sa arate superb.
    Foarte importanta este o baza de machiaj cu efect de matifiere, pentru ca ea face fondul de ten sa adere mai bine si sa arate proaspat chiar si dupa ce au trecut ore si tenul se incalzeste, transpira etc. Fondul de ten, potrivit voua, pentru tipul de ten, cat de natural sau cu putere de acoperire mare, dupa nevoi. Neaparat o pudra buna. Cu efect de matifiere. Sigur ca ne plac iluminatoarele si stralucirea, dar trebuie avut in vedere faptul ca in poze o pudra iluminatoare nu mascheaza probleme tenului, ba chiar le scoate in evidenta si, mai rau, arata ca si cum ai fi transpirat, adica foarte lucios. Matifierea este cea mai buna solutie si este si folosita in pozele profi cu modele de rochii de mireasa. Am sa atasez si o poza care arata cat de natural si mat arata machiajul lor. La machiaj, mana libera pentru ce va place, referitor la culori. Aici nu pot sa impun nimic, nu ca as vrea, dar difera gusturile. Doar un sfat: orice culoare folositi, de ex la buze, incercati un pigment ceva mai tare. Nu mult, dar putin mai intens, pentru ca in poze se vede mai stearsa culoarea. Inca ceva care arata f bine in poze este conturarea usoara a fetei, sculptarea pometilor si mandibulei, pentru ca la pozele cu blitz, lumina va acapara toata fata si nu se vor distinge umbre, fata va arata putin ca o placinta..haha.. not funny..
    Cu rimelul, toate stiti ca e bine sa fie waterproof, just in case.., dar stiati ca va parea mai intens negrul si albul ochilor va parea mai alb, daca rimelul are si o tenta de indigo? Culorile mai reci, cum e negrul cu reflexii indigo par mai intense in fotografie, dar si in realitate.
    Apropo de culori si tente, alegeti culori cu tente mai calde, pentru ca in poze tot ce e rozaliu pare si mai roz. Poate fi ok pentru buze, dar pentru ten nu.

multumim de sfaturi..chiar dak nunta mea a trecut sunt utile anumite lucruri
    DUPA ECO:

Daisypath Anniversary tickers

Inregistrat
    30.07.2008
    Data nuntii
    03/07/2010
    Biserica
    Bazilescu
    Restaurant
    Rin Grand Hotel

Stie vreuna dintre voi un salon sau o persoana care se pricepe la machiat?in sensul ca mi-as dori pt nunta mea un make-up profesionist prin care sa nu se vada nici un defect al fetei?ms

Inregistrat
    17.09.2009
    Data nuntii
    21/08/2010
    Biserica
    Gradina Icoanei
    Restaurant
    Bucuresti, McMonis

Smile Re: cum trebuie sa arate o mireasa?

Citat Postat de Loredana24_88 Vezi mesajul
    Stie vreuna dintre voi un salon sau o persoana care se pricepe la machiat?in sensul ca mi-as dori pt nunta mea un make-up profesionist prin care sa nu se vada nici un defect al fetei?ms
    Este un topic special de machiaj unde vei gasi o multime de nume in domeniu, profesioniste insa depinde acum ce buget ai. Sunt si tipe care vin acasa asa ca...succes in a alege! Eu am ales-o pe iuliana stefan.

O zi buna

Link Sponsorizat: vanzari urgente pe MagazinulDeCase.ro

• Vand apartament, 2 camere, zona Pantelimon, pret 30000 euro. Detalii...
  • Vand apartament, 2 camere, zona Berceni, pret 39500 euro. Detalii...
+ Raspunde la acest subiect
Pagina 25 din 26
PrimulPrimul ... 15 23 24 25 26 UltimulUltimul

Subiecte asemănătoare

1. Mireasa trebuie neaparat luata de la parinti?
    By mitutza in forum Traditii, obiceiuri, superstitii
    Răspunsuri: 167
    Ultimul mesaj: 08.05.2010, 22:53:01
  2. cum trebuie sa arate o mireasa?
    By justmimi in forum Recycle Bin
    Răspunsuri: 14
    Ultimul mesaj: 01.09.2008, 16:58:16
  3. cum trebuie sa arate o mireasa?
    By Raza_de_soare in forum Recycle Bin
    Răspunsuri: 24
    Ultimul mesaj: 27.07.2007, 15:23:23
  4. La ce trebuie să fiu atentă?