eu pilela intoarsa o curat cu putina apa si sapun...alta solutie mai buna nu am gasit inca...
foarte util subiectul Rucksi ..si eu zic sa editam lista sa fie completa sa nu cautam prin pagini...![]()
![]()
Cate dintre noi, nu am gresit o mancare prea sarata, sau o ciorba prea grasa...? sau am varsat vin rosu pe covorul primit zestre de la mama soacra...?
Exista multe produse de curatat pe piata, dar cateodata sunt mai eficiente trucurile "babesti"
De ex. :
1. o MANCARE PREA SARATA..se poate drege, daca se pune la fiert cu 1-2 cartofi cruzi.
2.O CIORBA PREA GRASA..i se poate inlatura surplusul de grasime, daca se da putin la congelator
3. PETELE DE VIN ROSU...ies cu vin alb, sau sare
4.CEARA DE PE HAINE...poate fi scoasa daca se calca peste o foaie de ziar
5.UN CUCUI ...da inapoi daca se pune peste o moneda.![]()
Si cred ca mai sunt multe altele....
Incaltamintea de piele intoarsa...cu ce se poate curata ?
WORKSHOPURI PENTRU PARINTI
1. o MANCARE PREA SARATA..se poate drege, daca se pune la fiert cu 1-2 cartofi cruzi.
2.O CIORBA PREA GRASA..i se poate inlatura surplusul de grasime, daca se da putin la congelator
6. OUALE ptr. a fi curate frumos dupa fierbere in apa cand se pun la fiert se pune sare
7. ARDEIUL COPT..se decojeste usor, daca este lasta 10 min, intr o punga de plastic
Ultima editare de BDiana : 14.11.2007 10:52:44
WORKSHOPURI PENTRU PARINTI
6. OUALE ptr. a fi curate frumos dupa fierbere in apa cand se pun la fiert se pune sare
7. ARDEIUL COPT..se decojeste usor, daca este lasta 10 min, intr o punga de plastic..sau daca se pune sare mare(nu fina) peste ei si se acopera cu un capac(se curata excelent!) - este valabil si in cazul gogosarilor, care de obicei se curata mai greu:d

SPAGHETELE: cand le fierbem, intotdeauna adaugam in apa putina sare si putin ulei ca sa nu se lipeasca.
si eu putin asare in apa.......insa dupa ce se fierb imediat le strecor(am o sita de spaghete) ........le pun sub jet de apa rece....le scutur putin de apa(sita are o coada...si sa se scurga bine de apa,o scutur putin)...dupa rastorn in castron si pu putin ulei de maslne si maestec usor pt uniformizarea uleiului.....cat sa nu se lipeasca pun ulei...nu mult......
ps>> dc pastele sunt bune nu ai pb.....
...minunea mea....
![]()
![]()
Link Sponsorizat: vanzari urgente pe MagazinulDeCase.ro