ceai verde ,categoric nu.....
ardei iute,eu zic ca da...dc nu e f iute si nu se consuma zilnic si abuziv......nu e indicat f iute,f condimentat in sarcina.....cu mare atententie si moderatie,mai ales dc sunt pb cu digestia,tranzitul......

da,daniela......te cred.......asha s a intamplat cu tine,insa nu e o chestie general valabila.......adica sunt gravidutze care papam ardei iute,papa de la KFC aripioare de alea picante si alte chestii si n au nimic.......asta nu ins ca e bine,dar......
eu nu sunt fun nici ardei iuti,nici KFC.......de fapt nu consum deloc asha ceva,ca nu mi place.......nu pot......

te cred ,daniela.........te cred ca era s o patesti........
faza cu ceaiul de frunze de zmeura am citit o si eu.....nu e bun,cica.....

Eu am mancat picant si extra-picant toata viata..Si acum mananc, dar ce-i drept nu sunt tare avansata cu sarcina.. Dar cred ca tine si de obisnuinta si de cum suporti.. Nu stiu ce sa mai zic. Poate o sa renunt mai incolo..
![]()

Ceai verde nu avem voie - contine cofeina.![]()

Cofeina nu e interzisa.. e bine sa fie scazuta, da, s-a demonstrat ca copiii mamelor care beau peste 4-5 cafele pe zi se nasc mai mici. Dar.. cofeina din ceaiul verde nu poate fi prea multa.. Banuiesc ca e alta explicatie pentru care n-ar fi bun ceaiul ala.. Chiar nu ma pricep la ceaiuri si ce au in ele de "nu e bune"![]()

Salutare,
am citit pe aici ca nu avem voie branza cu mucegai...mie imi place foarte mult branza asta. Imi puteti spune daca este interzisa in timpul sarcinii si de ce?
Merci