intereseaza-te la saloanele abbate sunt 2 unul pe dorobanti si unul la 13 septembrie...am auzit ca sunt bune si accesibile ca pret ...am si eu o prietena care s-a facut pe acolo la par si a fost foarte multumita
Unde va coafati in Bucuresti? Aveti recomandari sau dimpotriva, vreti sa "rusinati" un salon?! Eu sincer habar n-am unde ma voi coafa atat pt cununia civila cat si pt nunta propriu-zisa. Vreau sa fie ceva special, ceva ce nu as avea in mod normal.
intereseaza-te la saloanele abbate sunt 2 unul pe dorobanti si unul la 13 septembrie...am auzit ca sunt bune si accesibile ca pret ...am si eu o prietena care s-a facut pe acolo la par si a fost foarte multumita
Mai, la abbate in 13 sept se face o dra de onoare de-ale mele si se descurca destul de bine cu parul ei (il are ca al lui valen hehehe). I-l indreapta, i-l face frumos. Dar mie nu mi se pare indeajuns de creativ.
Postat de ryanaro
Daca esti la fel de pretentioasa ca mine ar trebui sa mergem direct la stilisti
Eu poate o sa incerc si acolo...cine stie ..poate vorbind mai aflu alte idei
si la mine e problema mare parul![]()

Dap, sunt super-pretentioasa. o data in viata ma marit, ce naiba LOOOL. la ce stilist vrei sa te duci?
Postat de ryanaro
Nu stiu nici eu ..pt ca nu prea stiu ce stilisti sunt
Multi spun ca sunt stilisti dar te doare capu de ce porcarii au in cap
asa ca nu am nici cea mai mica idee![]()
eu am fost la un targ de mirese si erau tipele de la gett's iar prietenele mele au vb cu ele pe ascuns sa imi faca ceva ca am un par deosebit si nu merge mai nimic..
in 5 min cat am stat pe scaun fara sa am par spalat sau descurcat (ceea ce e o reala problema si un real impediment) mi-au facut un coc f frumos. nu era f deosebit dar era ceva pt parul meu. ele au un salon la marriott si cred ca ati putea iesi cu ceva frumos de acolo.acum nu stiu cat costa. stie cineva?
Stiu eu cat costa. Dar nu ti recomand gett. Absolut deloc. Costa cam 150 de euro, poate mai mult pt un coafat mireasa. Inainte sa te duci la gett, citeste ce zice pe forumul asta. Isi spala tantiile astea rufele in public:
http://www.ele.ro/messages_2307.html
Am murit de ras LOOOOOL. tanti asta care injura cu foc recomanda yoko hair salon sau studio, nu stiu.