Mai, eu nu prea stiu care obiceiuri din c zone sunt dar siu ca la noi nu va fi nici batic pe capul meu, nici jartea data jos cu dintii, nici turta rupta deasupra capului, nici hora... La noi nu va fi nimic traditional, nu-mi plac chestiile astea. si nici lui. cred ca fiecare face ce-i place la nunta lui (asta daca nu se apuca cineva sa-ti impuna, stiu ca unii au si probleme de-astea).
In leg cu biserica stiu ca dureaza vreo 45 de minute , si in afara ca te plictisesti de moarte nu mi se pare nimic iesit din comun. la un moment dat iti pune pe cap coroana aia cu care iti strica freza si cu care TOATA LUMEA fara exceptie arata ca naiba, si ca mai incolo te invarti in jurul altarului cu nasii si sotul, cu o panglica in mana... Un ritual de-asta de chemare a ploii, nu stiu
. scuzati ironia, da io nu le prea am cu astea religioase.
Si cu o zi inainte tre sa te spovedesti. in rest, iti spune popa ce trebe sa duci (vin, miere, piscoturi, panglica, din cate imi amintesc eu). taxa oficiala e de vreo 150 de mii, si se da "mita" la popa dupa aceea - nu stiu cam cat, nasul da. ma gandesc ca pe la 500 de mii.

Iar sotul meu, sa fiu sincera, e cam anti-chef la restaurant. Asa e firea lui. Si as vrea sa stiu ce obiceiuri sunt, ca sa il scutesc de unele faze mai neplacute. Caci stiu ca o sa se trezeasca vreun nuntas cu vreo surpriza. 
Raspunde cu citat
. la un moment dat iti pune pe cap coroana aia cu care iti strica freza si cu care TOATA LUMEA fara exceptie arata ca naiba, si ca mai incolo te invarti in jurul altarului cu nasii si sotul, cu o panglica in mana... Un ritual de-asta de chemare a ploii, nu stiu
. scuzati ironia, da io nu le prea am cu astea religioase. 
ce suntem la tara?la mine la nunta se vor respecta cateva totusi pe care le vrea nasa ... si anume:in fata blocului sa imi rupa turta deasupra capului,sa ii cumpar esarfa si ea mie cand o sa imi dea voalul jos,sa i-au un prosop mare cu care al meu sotisor sa se stearga dupa ce se barbiereste,cu care apoi,la intrarea in restaurant ne va infasura soacra mare cu el si ne va trage inauntru...bla bla bla
si ce nu imi place...sa faca mama mea o gaina impopotonata cu d-zeu stie ce cu care ar trebui sa danseze nasa la local sau oricare altcineva(sa se joace gaina cum se zice).fetelor voi ati auzit de asa ceva?eu nu vreau toate astea dar nu am incotro...ce ma enerveaza...