Noi ne facem acum casa pe cont propriu, am cautat echipa de muncitori (diverse recomandari) si ne-am apucat de treaba pe la jumatatea lui aprilie. Mi se pare foarte dificil, la inceput ti se promit foarte multe lucruri, care pe parcurs nu se mai intampla, ajungi sa ceri mereu tu, cu nenumarate insistente, sa faca anumite lucruri, clar stabilite la inceput. Noi am fost in perioada in care se lucra la fundatii si de 2 ori pe zi, acum mergem cam odata pe zi, si cat de cat stiu la ce sa ma uit, ce sa verific, chiar si pe partea de structura, eu fiind arhitect, chiar daca nu profesez f mult in domeniu. Ajungi la discutii de genul "dar uitati cat de mult fier a pus structuristul, haideti sa mai scoatem 2 bare... ce faceti casa cu 4 etaje.." si alte remarci de acelasi gen, desi tu te duci de la inceput cu proiectul. Nu se respecta termene... Noi abia asteptam sa se termine, speram in circa 3 saptamani sa fie gata "la rosu" si dupa aia incepe nebunia cu finisajele... Va mai povestesc pe masura ce avansam

. Pun si poze cand finalizeaza prima parte.