Noi de la ei ne-am luat verighetele si suntem multumiti.Ne-am uitat pe catalogul lor (au si pe net catalogul),ne-am ales modelul,am mers pt masuri si cam intr-o luna au fost gata;arata exact ca in catalog.Noi am luat gramul cu 59 RON.
Am tot auzit despre verighetele astea Coriolan ca sunt f speciale, ca sunt facute exact pe forma degetului chiar daca au forma mai patrata in exterior (sunt rotunjite in interior)...
Dar inainte de a cumpara, vroiam sa va intreb daca stiti ceva de ele! Sunt scumpe? Merita raportul calitate/pret? Si-a luat cineva?
![]()
Noi de la ei ne-am luat verighetele si suntem multumiti.Ne-am uitat pe catalogul lor (au si pe net catalogul),ne-am ales modelul,am mers pt masuri si cam intr-o luna au fost gata;arata exact ca in catalog.Noi am luat gramul cu 59 RON.
Si eu vreau sa cumpar de la Coriolan.
Au modele multe si foarte frumoase, merita sa mergi sa le vezi, intra pe www.coriolan.ro acolo gasesti adresele la magazine.
Noi tot la coriolan le-am facut!
A durat o saptamana!Le-am dorit din aur de 18 k si au costat cam 12 mil.
Da sunt confort la interior!Adica rotunjite!Tot la ei le-am garvat!Sunt profesionisti si foarte amabili!Noi suntem extrem de multumiti!Si au si o multitudine de modele!

eu mi-am luat de la ei dar am cam patit-o.
ne-au spus ca vor avea in jur de 16 grame, ca cica avem masuri mici, si e ok...
dupa ce ca ne-au facut sa asteptam 6 sapt dupa ele au venit si aveau 25 grame.....salt mortal de la 9.000.000 la 15.000.000,
norocul meu ca ne-au placut cum arata si am zis ca asta va fi averea noastra.
eu am ales modelul chocolate- pe aur alb.
si nu ni le-au gravat....ca cica nu poate intra aparatul de scris ca sunt prea groase.![]()