hai sa va povestesc si eu o patanie la care am asistat: eram in anul 4 la fac, cu putin inainte de examenul de licenta, la secretariat, unde trebuia sa completam o cerere pt a putea intra in examen...cererea cuprindea: nume/prenume, data nasterii, adresa, cnp, numele si prenumele parintilor, facult si specializarea, titlul lucrarii, coord stiintific, nr de pagini si alte date...bunnn... mergeai la secretariat, iti luai cererea, care era cu puncte puncte si afara o completetai...pe usa, era un model completat, pt a te indruma (nu vad care era scopul lui, dar trecem peste)...cererea era completata cu un nume de fata si date la intamplare.... cand am intrat eu la secretariat, era si un student cu cererea, pe care i-o daduse secretarei...secretara se uita pe cerere, apoi la student, si il intreaba mirata: dar cine e X-uleasa? studentul ii raspunde: pai eu de unde sa stiu? eu am completat cu ce era scris afara pe usa.....

asta sa innebuneasca....va dati seama ce a urmat din partea secretarei, ce avea la gura.....
iese din nou studentul, completeaza inca o data cererea, cu datele lui reale, luate din bulentin, dar fara sa se mai uite pe usa la model...iar la parinti tb sa completezi: al....... si al....., si el scrie: al corinei-biancai si al liviului-mihaiului (asta n-am sa uit niciodata, ca atunci am inceput sa rad in hohote)...intra la secretara, asta cand vede, iar innebuneste....si de nervi i-a luat cererea si i-a scris-o ea....
si asta era un student in anul 4, care peste cateva zile tb sa-si sustina licenta!