super tare faza cu curatenia.......sa ma informez de o explicatie ceva....e f ciudat........
fii atenta, mania de curatenie am avut-o toata sapt inainte sa nasc, si fii atenta in timpul contractiilor simteam nevoia sa fac pipi f f f des si pana sa o sun pe doctorita adika pe la ora 3 noaptea ca la 6 deja nu mai stateam nici in pat nici in picioare nimic, am eliminat dopul gelatinos si avea o culoare maronie si apoi la 5 mi-a curs si putin sange iar la 7 inainte sa plec mi-a curs iar sange si apoi la 9 am ajuns la spital, eu stau in titan si pana la municipal am facut ceva va dati seama, bine de acasa am plecat la 8 pana m-am imbraca pana m-a incaltat, ca m-a imbracat al meu si eu nu stateam de durere, si apoi am ajuns m-au dezbracat (tot al meu) si m-au si dus sus la sla de nasteri cand m-a vazut doctorita.cam asta s-a intamplat si dupa am nascut

super tare faza cu curatenia.......sa ma informez de o explicatie ceva....e f ciudat........

Chestia cu curatenia e o chestie PSIHOLOGICA... e un instinct ancestral si anume de a "pregati cuibul" si la multe dintre femei se intalneste acest "simptom pre-nastere" (ca sa zic asa), numai ca dupa asta nu poti stii daca nasti acum, peste 1-2 zile sau peste 1-2 sapt... oricum marcheaza apropierea nasterii
great!!! treaba asta cu curatenia.. maine am rugat-o pe mama sa vina sa ma ajute la curatenie.. asta inainte sa citesc ce ati insirat voi aici.... ce a zis dr corelat cu ce mai ziceti voi pe aici.. se pare ca nu mai e mult... plus ca si eu simt ca o sa nasc dar nici chiar eu nu ma cred pt ca stiu ca s-ar putea sa fie de la "mansarda"

La prima nashtere naturala nu e ca si cum faci ceva (curatenie) si se intampla, incep contractiile si sunt la inceput nedurerose ca si cum te-ar prinde cineva in gluma de burta , cand incepe cu adevarat problema o sa simtiti. Si o sa faceti diferentza. Altfel nu functioneaza nimic.
Eu eram internata pentru sarcina suprapurtata in spital din 06.12 si mi-au facut si provocare si m-au lasat acasa de Craciun in 24 la ora 18. si in seara cu pricina n-am facut nimic nu mi-a venit sa fac nici o curatenie, am ashteptat sa se impodobeasca bradul, am facut un dus (numai eu stiu cum) m-am fardat mi-am aranjat parul si m-am dus la spital la ora 12.30min (noapte) la 12.50. s-a nascut fiica mea, nu din pricina curateniei din pricina de fardat, credeti-ma aratam impecabil

Da... dar tu vorbesti de o nastere provocata...Noi ne gandeam la o nastere la termen, fara provocare, etc... IAr chestia cu curatenia nu e o regula... cum nu e nici linia nigra si multe alte semne ale gravidei... LA unele se intalneste la altele nu...
PS: Eu fac curat in casa de vreo luna si TOT nu apare... ce-i drept abia acum sunt in a 7-a luna.. dara sa ca fapt divers...![]()