Postat de
klaudia
Eu iti dau din punctul meu de vedere cea mai eficienta si ieftina solutie. De fapt poti sa-l consideri un fel de tratament, pe care l-am aplicat si eu la pubertate, cand din cauza dereglarilor hormonale am avut o perioada cand m-am confruntat cu o problema asemanatoare. Intr-un pahar/ o cescuta pui un pic de apa cam 2-3 degete de apa de la robinet si peste adaugi o lingura de bicarbonat de sodiu (alimentar sau de la farmacie) , amesteci bine si atat dimineata cat si seara dupa baie aplici cu un tampon de vata solutia obtinuta la subrat. Mie acest tratament mi l-a recomandat un dr dermatolog si mi-a spus ca este foarte eficient si in cazul picioarelor. Ideea de baza este sa te tii de acest tratament cel putin o saptamana dupa care poti face pauza o alta saptamana...si tot asa pana glandele tale se regleaza. Cam atat am avut sa iti explic...daca nu m-am facut suficient de inteleasa te rog sa-mi scrii. Sper sa aibe si la tine acelasi efect bun care l-a avut si in cazul meu...eu dupa o saptamana nu mai aveam nici o problema. BAFTA !!
pupici