Trebuie sa cumperi hainute, de la piele pana la costumas de iarna - mai multe body-uri, costumase, bluzite, pantalonasi, etc, jucarii, paturici - una mai subtire, una mai grosutza -, crasma si scutecele.
A face cumparaturi pentru bebica este ceva minunat, desi costisitor. O pereche de ghetute poate fi si peste 400 000... Un plovaras minunat tot cam atata, o pereche de dresuri aproximativ si peste 100 000. Adunate o sa cam usture, dar o faci pentru un inger si uiti!
O sa cumperi o lumanare impodobita cu flori roz/rosii pentru fetitza.
O sa mergi cu ea la biserica, preotul iti va citi dezlegarile - tu vei raspunde preotului in locul lui bebica: "Te lepezi de satan? TU-Ma lepad! / Te-ai unit cu Hristos? TU-M-am unit cu Hristos! de 3 ori".
Urmatoarele rugaciuni vei sta cu bebita in brate iar lumanarea va fi tinuta de nas.
O sa il dezbraci pe bebe si apoi preotul o sa il boteze si ti-l va pune in brate. O sa il invelesti si vei merge cu el la masa special amenajata. Preotul va veni apoi sa il unga cu mir, sa il tunda putin

, si apoi il vei imbraca in hainutele tale. Bebele va sta in crasma pana la scaldatoare care va fi la miezul noptii sau cum stabiliti de comun acord!
Scaldatoarea este o baita pe care o faci intr-o cadita. In apa se pune lapte-sa fie dulce

, flori, parca si un galbenus de ou, un fulg si nu mai stiu ce alte minunatii. Tu ii faci baita, il schimbi, apoi mama lui bebe iti va turna apa sa te speli pe maini si iti va da un prosop apoi.
Apa de la scaldatoare se va arunca la radacina unui pom fructifer sau alt copac - sa creasca mare, drept si sa rodeasca.
Daca mai imi amintesc ceva iti spun!