Buna,
Eu imi doresc o fetita, dar daca va fi sa am baiat imi place mult : Luca, Alexandru, Andrei si mai am cateva preferinte, dar nu reusesc sa mi le amintesc acum!
Pupici !
Dragi miresici, as vrea sincer sa am un baiat, asa ca va rog sa imi spuneti ce nume de baieti vi se par voua speciale. Mie mi-ar placea Mihnea, Thomas, Vlad, Radu, iar ca nume de sfant, cel mai ok ar fi Stefan. Pupici
Buna,
Eu imi doresc o fetita, dar daca va fi sa am baiat imi place mult : Luca, Alexandru, Andrei si mai am cateva preferinte, dar nu reusesc sa mi le amintesc acum!
Pupici !
Mie imi plac tare mult numele urmatoare: David, Albert, Matei, Matias, Antonio.
Mie imi place foarte mult IANIS.
si Luca.
Pupici

andrei...eduard...stefan...alexandru....
Eu deja am alocat numele Alexandru...daca am baiat .... e clar ... eu si Mituza avem sanse sa avem copii cu acelasi nume ... manca-i-ar mama pe ei!
Preferatele mele, ca nume de baietzi, sunt Bogdan si Dragos, mai incape si Florin...........
….ne lovim …cadem…dar invatam ceva din fiecare "cadere"…

Deci pe baietzelul meu ( daca voi avea baietzel) il va chema Patrick...si Serban..acum Patrick e sigur ..cu Serbanutz va fi mai greu ca dragutzul meu barbatzel nu prea vrea decat un nume pt copilasul nostru...Eu i-am zis ca daca face el copilu poate sa comenteze..ca doar nu il tine el in burtica 9 luni...![]()
![]()