Noi am si hotarat numele fetitzei noastre...asta daca d-zeu ne va da o fetitza...numele printesei noastre va fi karina..ce ziceti?Postat de valen
pusici
dragele mele tocmai mi-a venit ideea ca m-ati putea ajuta in alegerea unui nume pentru fetita noastra.....
asa ca va rog sa imi spuneti care e numele care v-a impresionat cel mai tare si pe care eventual l-ati da fetei voastre.... :-*

Noi am si hotarat numele fetitzei noastre...asta daca d-zeu ne va da o fetitza...numele printesei noastre va fi karina..ce ziceti?Postat de valen
pusici
Postat de valen
Alexia, Elise
azzaleya
Cand eram mica imi doream ca pe fetita mea sa o cheme Viviana sau Teodora...acuma inca nu m-am gandit la un nume...pana o sa apara bebele la noi ( e planificat peste 3-4 aniPostat de valen
) sigur o sa gasesc multe nume si o sa ma tot razgandesc
![]()

hihi..c dragut! yo la fetita o sa-i pun Ayana Daria, iar la baietel Radu Matei.. si o sa-l stig raducu, normal!!! mai aveam nume de fata anira( adik inversul numelui meu), dar m-am razgandit intre timp! iar dak o sa-mi dea Dumnezeu mai multi am rezerve!!
valen, sa ai un copil de nota 10 care sa-ti aduca numai bucurii! de fapt, e urare pentru toate care sunteti insarcinate!! va pup
Ultima editare de ayana2010 : 12.10.2006 15:36:24
pe fetita mea, daca o sa am fetita, o sa o cheme leila sau iasmina. nu m-am hotarat, poate amandoua.
ce zici de numele astea?

Fara doar si poate daca am sa am o fetita numele ei o sa fie Josefine!!!