Buna fetelor

Si noi am fost cam in aceeasi situatie, eu romanca, el maghiar...
In primul rand, fara sa vreau sa va dezamagesc, pe toata lumea nu veti putea multumi ... Asta e din pacate purul adevar.
Acum situatia noastra a fost un pic diferita, in ideea in care eu am crescut cu Frank Sinatra, Elvis Presley, etc, el a crescut cu Frank Sinatra, The Beatles, etc. Pentru noi alegerea muzicii a fost fireasca, naturala, nu am avut muzica populara, nu din snobie ci pentru ca asta e muzica pe care ne simtim bine, asa sunt si parintii nostrii. In concluzie nu am avut muzica romaneasca si/sau ungureasca, am avut muzica pe care ne-am, simtit bine, iar invitatii nostrii, 99% din ei, exceptie facand eternii carcotasi

, au apreciat schimbarea si diferenta fata de nuntile la care au mai fost.
In afara de asta ce am facut sa se simta bine ambele parti? Am avut grija ca rugaciunea de la inceput sa fie spua bilingv, am avut grija ca slujba de la biserica catolica sa fie bilingva ca si invitatii mei sa priceapa ceva, meniurile de pe masa au fost in limba romana pentru invitatii mei si in limba maghiara pentru ai lui, invitatiile la nunta au fost la fel concepute.
In principal cred ca detaliile conteaza tare mult si daca nu stii cum sa faci, poti oricand sa te gandesti cum ai face pentru tine, daca tu ai fi invitatul.
Pentru noi a iesit Foarte bine, a fost nunta pe care am visat-o amandoi. Mai mult de atat nu cred ca conteaza.
Daca va mai pot ajuta cu detalii, dati un semn de viata

si spor la organizare