Postat de
lavcris
Pt Ammyy
pEntru coafura care am avut-o la nunta, nu m-am dus la nicic o rpoba..nicic macar nu saim cum ma va arnja coafeza..aveam niste emotii groaznice..si pana al urma s-a dovedit a fi opera de arta..( nu prea se vede din cauza voalului, dar crede-ma ca am ramasa si eu cu gura cascata). Mi-a prins mai intai coronitain par cu clame, apoi coalul a fost prins tot cu clame in par , iar in parti l-a prins si de coronita. Nu stiu cums a itti descriu coafura si nicic nu prea am poze ca sa itit arat foarte clar. Stiu doar ca , avand in vedere ca voalul a fost deasupra coafurii si nu avea cum sa imi faca o coafura complicata, am avut ceva simplu in fata, dar ca sa nu fie prea simplu, in lateral a suprapus niste suvite de par 2 pe vertical, 2 pe orizontal si au iesit niste "patratele " sa zic asa..ceva deosebit..dar eu nu stiu sa descriu bine..iar restul parului l-a impartit la fel in suvite, care au fost prinse ca niste bucle in jurul cozii..arata ca o floare si cu o codita mica impletita la spate...offf...sper sa gasesc o fotografie mai elocventa ca sa iti dai seama..oricum, o coafeza de nota 20..numai s-a uitat un pic la mine si mi-a si facut coafura si i-a iesit din prima. Eu am fost incantata la maxim de coafura mea si mai ales ca a reusit sa imi puna voalul exact cum vroiam eu.