Buna,
eu am avut nunta la Aristocrat-sala London, pe 5 iulie. A fost nunta care a inaugurat acea sala si vreau sa va spun ca din punct de vedere al organizarii a iesit totul perfect. Ana este o draguta, ne-a ajutat foarte mult cu tot ce tine de organizarea nuntii, cand am ajuns la restaurant (cu aproape o ora mai devreme decat trebuia) era totul perfect aranjat, totul gata si am gasit-o si pe ea acolo pe baricade sa vegheze tot, la fel ca si cei doi patroni care au stat pe tot parcursul evenimentului.
Pot spune ca am avut o nunta de vis, chiar peste asteptari! Va recomand cu incredere acest local, este deosebit de frumos, totul calitativ si oamenii foarte seriosi

Am mai scris pe forum despre cum s-a desfasurat nunta acolo (o sa dau un copy-paste):
- SALA a fost amenajata perfect, scaunele si mesele au fost pe bej cu lila, Aranjamentele florale, ca de altfel si buchetul meu si al nasei si lumanarile au fost foarte frumoase, florile proaspete si frumos aranjate - eu am avut aranjamentele pe mese din trandafiri lila cu frezii albe, in vaze tip pahar Martini. Seriozitate maxima firmei pe care ne-au recomandat-o cei de la restaurant si careia nu am nimic sa-i reprosez
- TACAMUL - aperitivul a fost mai deosebit, la astfel de sala eleganta nici nu se preta altceva, mie mi-a placut; pestele a fost gustos, a fost singurul fel pe care sotul meu a apucat sa-l manance si i-a placut f mult; sarmalele f f bune, chiar am mancat cu pofta; iar friptura a fost cel mai laudat fel dintre toate cele 4 si eu sustin ca a fost deosebita si f buna
- BAUTURA - la discretie, de toate, pentru toti, in orice cantitati. Am avut 2 feluri de vin, alb si rose, frantuzesti, care au fost foarte apreciate de toti combatantii

.
- PERSONALUL - servire ireprosabila, nu s-a plans nimeni ca nu a fost servit sau ca nu a fost bagat in seama, ce tin minte este ca te intrebau permanent daca ai nevoie de ceva, alergau de colo-colo, iar eu aveam tot timpul paharul plin.
- PARCARE - foarte spatioasa, pazita in permanenta, nu-ti face griji in aceasta privinta.
- MUZICA - eu am avut formatie cu care am colaborat multi ani la rand, intrucat am facut dansuri populare si stiu cu ce se mananca fiecare instrument, cum se aude, cum da in melodie etc. Venisem pregatita cu o melodie de vals pe care am schimbat-o in ultimul moment, dat fiind faptul ca seful orchestrei a dorit sa interpreteze el cu formatia o melodie frumoasa...si nu regret nici acum ca i-am lasat pe ei sa cante, pentru ca nu exista termen de comparatie intre live si cd, a fost chiar emotionant. Atentie la sonorizare! Sala are o arhitectura mai speciala si daca sonorizarea nu e ok se va auzi cu ecou sau se va produce microfonie - la mine s-a intamplat de cateva ori din pacate

, dar s-a rezolvat rapid. Ce pot spune este ca formatia de la nunta mea este in topul preferintelor si este recomandata mai departe de catre cei de la restaurant si de catre Ana.
- TORTUL - foarte frumos (glazurat cu martipan si cu trandafiri lila) si gustos (pandispan cu ciocolata si fructe de padure), preparat de o cofetarie recomandata tot de Ana si restaurant.
Si un link cu poze:
http://picasaweb.google.com/madutza22
Pupici. Astept pareri