Postat de alicelili
pai da vezi, nu toate sunt pt toti. eu de ex de la vit C am slabit, iar tu te-ai ingrasat. difera fff mult un organism de altul. de asta e cel mai bine sa mergem la doctor pt slabit/ingrasat, ca asa stim ce ni se potriveste. si nici nu avem mai tarziu surprize surprize
![]()

Raspunde cu citat
pai da vezi, nu toate sunt pt toti. eu de ex de la vit C am slabit, iar tu te-ai ingrasat. difera fff mult un organism de altul. de asta e cel mai bine sa mergem la doctor pt slabit/ingrasat, ca asa stim ce ni se potriveste. si nici nu avem mai tarziu surprize surprize

...Nu-s nici schiloada cum ar parea, dar mi-ar trebui cateva kg...De obicei am 50 kg...Cel mai mult am slabit in talie...
Cred ca trebuie sa nu te mai stresezi asa de tare si o sa iti revii. O sa fie totul ok, o sa vezi!!! Iti doresc o nunta superba!

! Cura mea de ingrasat (nu neaparat rapid, nici nu este indicat!): in fiecare zi beau un pahar de suc din 2 portocale si o grefa, manac vreo 2-3 banane pe zi, kiwi, fructe multe in general, incerc sa mananc la ore fixe, seara pana ajung in pat rontai mereu ceva, chipsi, biscuiti, etc. si incerc din toate puterile sa ma linistesc, sa nu bag in seama prea multe! Iau si niste vitamine (recomand Vitamax, eu am pus in primavara cateva kg dupa ce am luat o cutie de aia mare) Oricum nu va recomand sa va indopati, sa mancati grasimi sau dulciuri in exces pt ca s-ar putea sa va dereglati si mai rau!