Te pregătești de nuntă și mai rămâne doar să-ți alegi machiajul? Iată ce nuanțe se poartă primăvara asta!

Culoarea anului

„Radiant Orchid”, culoarea desmenată de Institutul Pantone pentru a domina anul curent, s-a impus și în machiaj, în special pentru buze. Poartă un ruj fuchsia ori violet aprins, mai ales dacă te lauzi cu o dantură imaculată. Pentru pleoape, poți opta pentru farduri mate lila sau mov electric.

Tonuri pământii

Dacă ai ales să-ți evidențiezi ochii, poți opta pentru nuanțe de maro ori arămiu, fie mate, fie matalice; sunt în mare vogă în acest sezon. Alege smoky-eyes sau acoperă complet pleoapa mobilă cu fard maro, pentru a atrage atenția exclusiv asupra ochilor, în contextul unui machiaj nude.

Nuanțe de verde

Inspiră-te din natură pentru a-ți crea un machiaj potrivit pentru o nuntă de primăvară. Alege tonuri de verde mat pentru un look fresh și la modă. Verdele este ideal pentru a-ți evidenția ochii verzi ori albaștri!

Albastru cobalt

Nuntă pe maul mării? Machiajul cu temă „marină” înseamnă albastru intens, o tendință ce pare să nu se mai demodeze de câteva sezoane încoace. Folosește un creion albastru metalic pentru a-ți contura ochii și colora pleoapele, apoi aplică fard asortat prin presare.

Bujori în obrăjori

Pentru că primăvara înseamnă prospețime, machiajul trebuie să inspire același lucru. Alege un blush într-o nunață cât mai apropiată de îmbujorarea naturală: tonuri de roșu, cu care să-ți „inflamezi” discret obrajii.

Acum, că ai aflat care sunt acele nuante de machiaj ideale primavara, îți va fi mai ușor să te decizi! Cu siguranță vei face furori!