Decolteul rochiei si croiala din partea superioara sunt cele mai vizibile elemente in tinuta unei mirese, deoarece atrag instant privirile. Iata cum sa te pui cel mai bine in valoare, alegand decolteul perfect pentru tine!

Majoritatea mireselor ori viseaza luni de zile la un anume gen de croiala, facand din asta o fixatie care poate duce la dezamagiri, ori sunt convinse ca vor da peste "rochia-pereche" din intamplare - ceea ce iar nu e prudent, caci nu te lasi la voia sortii sau a inspiratiei de ultim moment cand e vorba de nunta.

Cel mai bine este sa pornesti de la cateva elemente clare pe care ti le doresti (lungime si culoare), iar apoi sa iti iei drept consilier propria-ti oglinda. Priveste-te cu drag, dar si cu mare obiectivitate. Analizeaza-te, speculeaza-ti atuurile, camufleaza defectele.

Tine minte ca decolteul rochiei si croiala din partea superioara sunt cele mai vizibile elemente; ele atrag privirile si te pun in valoare. Sau nu... Pana la urma, un dus de sinceritate e un efort, dar merita - ca sa fii in deplina armonie cu tine, cu formele tale si sa arati minunat!